GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΔ: Ας μαζέψει τουλάχιστον ο Τσίπρας τους υπουργούς του

«Αυτός που καταστρέφει με κυνισμό τις θυσίες και τις ελπίδες των Ελλήνων είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα...


«Αυτός που καταστρέφει με κυνισμό τις θυσίες και τις ελπίδες των Ελλήνων είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Επίσης, τον κατηγορεί ότι δεν έχει απολύτως κανένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η παραμονή του στην εξουσία πάση θυσία.

«Η ανικανότητα και οι ιδεοληψίες του έκαναν τους πάντες, εντός και εκτός Ελλάδας, να μην τον πιστεύουν για τίποτε και εκείνος αποδέχεται όλα όσα του υποβάλλουν. Έχει, ήδη, υπογράψει τα μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα, με σκληρά μέτρα λιτότητας για πολλά χρόνια. Για αυτό, ας σταματήσει, επιτέλους, να επιτίθεται στην αξιωματική αντιπολίτευση με ψέματα και συκοφαντίες», συνεχίζει η Πειραιώς και καταλήγει με ένα υστερόγραφο:

«Ας μαζέψει, τουλάχιστον, τους υπουργούς του, που δηλώνουν ότι δεν πειράζει να χάσουμε και μερικά νησιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση