GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελληνίδα πορνοστάρ: Λεβέντη πάρε με και θα σε απογειώσω

Από πορνοστάρ, τραγουδίστρια και από κει… στη Βουλή. Αυτά τουλάχιστον είναι τα σχέδια  της  Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία απευθύνει πρόταση...


Από πορνοστάρ, τραγουδίστρια και από κει… στη Βουλή. Αυτά τουλάχιστον είναι τα σχέδια  της  Μαρία Αλεξάνδρου, η οποία απευθύνει πρόταση σε συγκεκριμένο πρόσωπο: «Λεβέντη, πάρε με στο Κοινοβούλιο! Κι εγώ θα απογειώσω το κόμμα»!
Όπως λέει στην «Espresso» η εγχώρια πρώην πορνοστάρ και νυν τραγουδίστρια Μαρία Αλεξάνδρου, «η Βουλή είναι ένα μπ...έλο και θέλω να μπω ως βουλευτής για να το αναβαθμίσω!».
Μάλιστα, ο πολιτικός χώρος ο οποίος την εκφράζει είναι η Ένωση Κεντρώων και έτσι απευθύνει έκκληση στον πρόεδρο της, Βασίλη Λεβέντη,  να της δώσει την ευκαιρία να είναι στο πλευρό του.
«Συμπαθώ πολύ τον κύριο Λεβέντη. Είναι ένας γλυκός παππούλης που τα λέει ωραία. Νομίζω ότι θέλει να κάνει καλό στην Ελλάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι του κάνουν πόλεμο» λέει η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και προσθέτει: «Επειδή τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του και έφυγαν, έχω να του κάνω την πρόταση να πάρει εμένα! Θέλω να γίνω βουλευτής και το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι το καλύτερο. Νομίζω, θα μου ταιριάζει. Με εμένα το κόμμα του θα απογειωθεί! Περιμένω να το σκεφτεί και να μου απαντήσει».
Ωστόσο η Μαρία Αλεξάνδρου δεν... σηκώνει ανταγωνισμό και δεν διστάζει να αφήσει αιχμές και κατά συναδέλφων της που, όπως λέει, προσπαθούν να την αντιγράψουν: «Ομως, ευτυχώς, δεν μπορούν να τα καταφέρουν, γιατί εγώ είμαι μία και μοναδική στο είδος μου! Δεν αντιγράφομαι! Και καλό θα είναι κάποιες, υποτίθεται, σταρ που μου έκλεψαν την ιδέα, να το καταλάβουν αυτό και να μην κοπιάζουν άδικα. Άλλωστε εγώ ήμουν η πρώτη που είχα σκεφτεί να κατέβω στην πολιτική»

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση