GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στήριξη της ΑΕΚ στον Μπάγεβιτς

Απόλυτη στήριξη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, απαντώντας σε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας που έκανε λόγω περί παραγκωνισ...


Απόλυτη στήριξη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, απαντώντας σε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας που έκανε λόγω περί παραγκωνισμού του από τα κέντρα αποφάσεων.
Μάλιστα από την Ένωση τόνιζαν χαρακτηριστικά ότι σε θέματα μεταγραφικού σχεδιασμού δεν γίνεται απολύτως τίποτα χωρίς να το γνωρίζει ο Ντούσκο, έστω κι αν τον πρώτο λόγο έχει ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς ως τεχνικός διευθυντής. Σχετικά με την πρόσφατη  σύσκεψη υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη με θέμα τα μεταγραφικά, ο Μπάγεβιτς πράγματι απουσίαζε όμως ενημερώθηκε για τα πάντα.
Η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει : «Κανένα απολύτως θέμα Μπάγεβιτς δεν υφίσταται για την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ως προς τις αρμοδιότητές του ή την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης την οποία απολαμβάνει. Η ΑΕΚ δεν γίνεται να ασχολείται με μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας, τα οποία εκπορεύονται από κύκλους που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση