GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ! ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ θα έχει την τύχη της Συρίας...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων... ...


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων...


Οι Σύριοι οι οποίοι δραπετεύουν από την χώρα τους αποτελούν σε μεγάλο βαθμό την μεσαία και μορφωμένη τάξη των επιστημόνων, τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων οι οποίοι δεν είχαν καμία σχέση με τις μάζες των αμόρφωτων και εξαθλιωμένων αγροτών και εργατών της Συρίας.

To φθινόπωρο του 2014 ομάδα Σύριων προσφύγων κατέφυγε στην Βουλγαρία όπου και λόγω συνθήκης Σένγκεν δεν τους επιτράπηκε να συνεχίσουν την πορεία τους προς Γερμανία.

Η Βουλγαρική κυβέρνηση έδωσε άσυλο, εξασφάλισε την διαμονή τους σε κάποιο χώρο αντίστοιχου του χώρου στον Βοτανικό και μάλιστα έκανε προσπάθεια να τους δώσει κάποια εποχική απασχόληση για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο.

Οι Σύριοι πρόσφυγες όμως κατέφυγαν σε μπαράζ δηλώσεων στην βουλγαρική τηλεόραση στις οποίες υποστηριζαν ότι στην χώρα τους ήταν επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, γιατροί, επιστήμονες και ότι ουδέποτε -ήταν κατηγορηματικοί σ αυτό-δεν θα δέχονταν να δουλέψουν ως εποχικοί εργάτες.

Μάλιστα δε απαιτούσαν την αναγνώριση των πτυχίων τους και των δεξιοτήτων τους ούτως ώστε εάν ήταν αδύνατη η έξοδος προς Γερμανία να εργάζονταν στον Βουλγαρία επάνω στα αντικείμενο και επάγγελμα που ασκούσαν στην Συρία.

Η Γερμανία γρήγορα κατάλαβε ότι οι Σύριοι πρόσφυγες αποτελούν το τέλειο εργατικό δυναμικό.

Είναι μορφωμένοι, είναι απελπισμένοι αλλά και ταυτόχρονα πολύ εγωιστές για να γίνουν εργάτες, είναι πάμφτωχοι πλέον και έτοιμοι να εργασθούν για κλάσμα της αμοιβής του Γερμανού εργάτη 'η γιατρού ή λογιστή κτλ.

Οι Γερμανοί δυσκολεύονται να βρούν εγχώριους επιστήμονες και αποφοιτους πανεπιστημίων για να επανδρώσουν θέσεις και επαγγέλματα υψηλής κατάρτισης.

Ο μέσος Γερμανός μπορεί κάλλιστα να ζήσει με ευμάρεια και ως εργάτης γι' αυτό και δεν καταφεύγει στα πανεπιστήμια προκειμένου να γίνει ιατρός και να ζει με τα φακελάκια όπως στην Ελλάδα -Συρία και όλη την Μ.Ανατολή

Η Γερμανία θα εντάξει και θα χρησιμοποιήσει τους Σύρους αυτούς πρόσφυγες ως φθηνό επιστημονικό και υψηλής κατάρτισης δυναμικό.

Όσοι δεν θα περάσουν απο τα κλειστά σύνορα θα μείνουν στην Ελλάδα αρχικά ως εργάτες και αποικοι στην Ειδικές Οικονμικές Ζώνες και κατόπιν ως μουσουλμάνοι θα αποτελέσουν τα στελέχη των ΕΟΖ οι οποίες θα αποτελούν επενδυτικά ζχήματα της Τουρκίας -Κατάρ και Σαουδικής Αραβίας.

Η έξοδος των Σύριων λόγω πολέμου δεν είναι κάτι που συμβαίνει και στην Ελλάδα;

Δεν είναι ήδη γεγονός ότι οι μορφωμένοι Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό;

Η έξοδος των Ελλήνων προσφύγων είναι αθόρυβη μεν , της ίδιας έκτασης δε.

Τι σχέδιο της εξαφάνισης από τον χάρτη της Συρίας προχωρά κανονικά , το ίδιο και της Ελλάδας.

Η Συρία το 2009 στάθηκε εμπόδιο στην δημιουργία του αγωγού Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας -Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλίας-Αυστρίας και ο πρόεδρος Άσαντ έπρεπε να φύγει από την μέση.

Ο Άσαντ και το καθεστώς του όμως με την βοήθεια της Ρωσίας και Ιράν άντεξε τον πόλεμο που χρηματοδοτείται απο το Κατάρ την Γερμανία και τις ΗΠΑ αλλά με τίμημα το σταδιακό σβήσιμο από τον χάρτη της χώρας του.

Η Συρία στην καλύτερη περίπτωση θα τριχοτομηθεί με τον Άσαντ να λαμβάνει το δυτικό παραλιακό κομμάτι μια χώρας φάντασμα.

Η Ελλάδα βέβαια δεν αποτέλεσε εμπόδιο σε κανενός είδος σχεδίου, απλά αποτελεί την στρατηγική ενεργειακή εφεδρεία της Ευρώπης με κοιτάσματα τα οποία επαρκούν για τα επόμενα 100 χρόνια. Προτού εξορυχθούν αυτά τα κοιτάσματα η Ελλάδα πρέπει να μετατραπεί σε Νιγηρία, απλά πράγματα.

Η Συριακή γενοκτονία αποτελεί συνέχεια της Αρμενικής και Ποντιακής. Και οι τρεις αυτές γενοκτονίες έχουν τον ίδιο εμπνευστή , την Γερμανία η οποία αποτελεί τον μέντορα της Τουρκίας.

Η Ελληνική ή καλύτερα η Ελλαδική γενοκτονία είναι ήδη σε εξέλιξη απόν το 2010 με τρομακτική επιτυχία.

Στόχος είναι η διασπορά των μορφωμένων Ελλήνων σε Γερμανία και όλο τον κόσμο, την βιολογική εξαφάνιση των εναπομεινάντων γερόντων και χαμηλής κατάρτισης που θα παραμένουν πίσω και την αντικατάσταση τους με μετανάστες-παράτυπους μετανάστες-πρόσφυγες κτλ κτλ.

Ακριβώς οπως και στην πτώση του Βυζαντίου στους βάρβαρους και Τούρκους , ακριβώς όπως και στην πτώση της Κωνσταντινούπολης, υπάρχουν και σήμερα αφελείς προδότες οι οποίοι νομίζουν ότι θα αποτελέσουν την νομενκλατούρα, την άρχουσα τάξη των νεοραγιάδων.

Έτσι έκαναν και οι βυζαντινοί αξιωματούχοι οι οποίοι πρόδωσαν την Πόλη και βιάστηκαν να δηλώσουν υποταγή στον Μωάμεθ τον Πορθητή όπως ο Δούκας Νοταράς ο οποίος από υπερασπιστής της Πόλης θέλησε να γίνει συνεργάτης του Μωάμεθ αλλά με τραγικά αποτελέσματα.

Ο Μωάμεθ αποκεφάλισε τον Νοταρά όταν αυτός αρνήθηκε να παραδώσει την κόρη του και τον υιό του στα χαρέμια του σουλτάνου.

Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων.

Η έλευση και εγκατάσταση των τουρκων αποτέλεσε μια αργή διαδικασία η οποία εκτός από την βία βασίστηκε και στην απογοήτευση και εγκατάλειψη των Ρωμιών απο το Βυζάντιο.

Ο βυζαντινός υπήκοος των ανατολικών συνόρων από το 1071 οπότε και έγινε η μάχη του Μαντζικέρτ μέχρι και την άλωση βρισκόταν μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Το Βυζάντιο δεν παρείχε καμία προστασία έναντι των βάρβαρων ορδών και η μόνη επαφή του υπηκόου με το κράτος ήταν η καταβολή φόρων στους κρατικούς φοροσυλέκτες οι οποίοι είχαν την εξουσία ακόμα και να σφάξουν όσους αρνούνταν να πληρώσουν.

Οι Τούρκοι γρήγορα κατάλαβαν ότι πέρα από την βία υπήρχε και άλλος δρόμος για την κατακτηση

Πολλοί τοπικοί βυζαντινοί άρχοντες έβλεπαν με καλό μάτι τις δελεαστικές προσφορές των τούρκων για παραδοση.

Οι τουρκοι υπόσχονταν διατήρηση των εξουσιών στους τοπικούς άρχοντες και την ενίσχυση των υπηκόων αγροτών, εφόσον όχι μόνο παραδίδονταν αμαχητί αλλά και αλλαξοπιστούσαν.

Πολλοί βυζαντινοί άρχοντες και αγρότες υπέκυψαν είτε υπό το κράτος του φόβου εφόσον η αυτοκρατορία αδυνατούσε να τους προστατεύσει είτε από απληστία

Σε κάθε περιπωση γνωριζαν ότι το βυζαντινό κράτος ήταν αδύναμο να τους προστατεύσει ή έστω να τους τιμωρήσει εφόσον ήταν ανύπαρκτο

.Οι τούρκοι πράγματι διατήρησαν τους πρώην βυζαντινούς άρχοντες στην εξουσία -αφού βέβαια είχαν αλαξοπιστήσει- και τους χρησιμοποίησαν για την οργάνωση και διοίκηση της υπο σύσταση της αυτοκρατορίας τους.

Οι δε χωρικοί αγρότες σχεδόν πάντα προσχωρούσαν στην Οθωμανική πλευρά υπό το καθεστώς του φόβου και της γνώσης ότι κάθε αντίσταση ήταν μάταιη εφόσον το βυζαντινό κράτος ήταν σε παράλυση και ανίκανο να τους συνδράμει.

Το ίδιο συμβαίνει σήμερα.

Οι Έλληνες απογοητευμένοι από το κράτος είναι έτοιμοι να παραδοθούν στις τουρκικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Πολύ σύντομα τουρκοι επιχειρηματίες με Καταριανά κεφάλαια θα αγοράσουν όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όλα το ΄΄φιλέτα΄΄ του ΤΑΙΠΕΔ και θα επιβάλουν τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες(ΕΟΖ) οι οποίες θα περικλείουν ολόκληρα γεωγραφικά διαμερίσματα.Στις ΕΟΖ θα μπορούν να εργασθούν Έλληνες και παράτυποι μετανάστες.

Οι Έλληνες εγκατελειμένοι από το κράτος θα διαπιστώνουν ότι θα αυτοί θα γίνουν μετανάστες στην ίδια τους την χώρα και ότι οι μουσουλμάνοι πρώην παράτυποι θα παίρνουν προαγωγές και προνόμια.

Σταδιακά ο μόνος τρόπος για να διατηρήσουν οι Έλληνες τις δουλειες τους θα είναι η αποκήρυξη της θρησκείας τους και η προσχωρηση τους στην μουσουλμανική πλευρά.

Γάμοι Ελλήνων και μουσουλμάνων, διωγμός της εκκλησίας,προώθηση της τουρκικής γλώσσας, διακριτικές και εύσχημες αρχικά παρεμβάσεις υπέρ των μουσουλμάνων και φυσικά κατά των χριστιανών, εργασιακοί εκβιασμοί αλλά και προνόμια για όσους τελικά υποκύψουν θα αποτελέσουν τον τρόπο της νέας άλωσης της Ελλάδας.

Οι Έλληνες έιναι χωρισμένοι σε τρία κομμάτια,σε αυτούς που πλέον δεν έχουν να χάσουν τίποτα και εξαθλιωμένοι παρακολουθούν την πτώση, σε αυτούς που ακόμα διατηρούν προνόμια και χρήμα και είναι έτοιμοι να συνεργασθούν με όποιον ήθελε προκύψει κατακτητή και σε αυτούς οι οποίοι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό όπου πλεον διάγουν μια φυδιολογική ζωή και προσπαθούν να ξεχάσουν.

Οι Έλληνες οι οποίοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα περιμένουν παθητικά την εκπλήρωση των εκατοντάδων προφητειών και προρήσεων της αναβίωσης του βυζαντίου οπως ακριβώς οι κατοικοι της Πολης την μερα της άλωσης που προσεύχονταν στις εκκλησίες.

Η Ορθοδοξη πίστη απαιτεί προσπάθεια για ερμηνεία και εφαρμογή των διαδαγμάτων της στην καθημερινότητα και όχι αναγωγή της σε ερμηνεία των προρήσεων των φωτισμένων Πατέρων με τρόπο που υποβιβάζει τις προρήσεις αυτές σε καφεμαντική.

Το να αλείφεσαι με αντηλικά στην παραλία εφησυχασμένος-η ότι θα ''πάρουμε την Πόλη'' επειδή το διάβασες στην ''χ'' ιστοσελίδα προφητείων στο διαδίκτυο δεν σημαίνει ότι σε δέκα χρόνια απο τωρα δεν θα κάνεις μπάνιο με μπούργκα.

Δεν θα την γλυτώσουμε έτσι.
Άραγε θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για άλλα 500 χρόνια σκλαβιάς;

https://hellenicsunrise.blogspot.gr
23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

4 σχόλια

 1. Κύριε Βολοτα με αυτα που γράφετε φαίνεται οτι στην οικονομικοπολιτικη ανάλυση δεν το εχετε. Μηπως να δοκιμαζατε στα αθλητικά ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι βλακείες γράφετε !!!!γράφετε ότι νάνε ΧΑΚΕΡ λέει χτύπησε στα Χανιά!!!! τι να είναι ο χάκερ αλήθεια!!! ένας που μπορεί να σπάσει μια κάρτα!!...ΟΧΙ απλώς κάνει παράγγειλες από το διαδίκτυο , άλλος μπορεί να να μπει στο πυρήνα αίνος σαιτ και να βάλει να φαίνονται κόπρανα...ΌΧΙ ΚΑΙ ΧΑΚΕΡ...

  Αντε από την αρχή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΊ: Κβαντικοί υπολογιστές - Boon ή όλεθρος;;;

  Οι κβαντικοί υπολογιστές μπορούν να εκτελέσουν εργασίες πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά ακόμα και με τη χρήση λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς υπολογιστές, αλλά αυτά είναι άσχημα νέα για την κρυπτογράφηση - μια διαδικασία που ανακατώνει τα δεδομένα σύμφωνα με μαζικά πολύπλοκα μαθηματικά αυτού του κώδικα...

  Οι κβαντικοί υπολογιστές μπορούν να σπάσουν σχεδόν όλους τους υπάρχοντες αλγόριθμους κρυπτογράφησης που χρησιμοποιούνται στο ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ ΣΉΜΕΡΑ...το έγραψα πριν δυο χρόνια ΕΔΏ το ξανά έγραψα ,ΕΊΠΑ ότι η άνθρωποι αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα που γνωρίζουν και δεν ανήκουν σε καμιά εταιρεία..βρήκαμε ακόμα και πόσες πυρηνικές κεφαλές υπάρχουν στο πλανήτη και ΠΟΥ ..7.300 ΈΧΕΙ ΠΕΡΊΠΟΥ Η ΡΩΣΊΑ ΚΑΙ 6.700 ΟΙ ΗΠΑ..Η ΑΛΛΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΆ, ΙΣΡΑΉΛ, ΠΑΚΙΣΤΆΝ, ΙΝΔΊΑ..( άλλο πυρηνική ενέργεια ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΑ και άλλο έτοιμα ΌΠΛΑ με πυρηνικές κεφάλες για το ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΑΜ..)Οι 15.500 χιλιάδες πυρηνικές κεφάλες μπορούν να αν γίνει το μπαμ να παγώσουν όλο τον πλανήτη για τρία χρονια η ραδιενέργεια ίσως κάνει χιλιάδες χρόνια να φύγει από την επιφάνεια του πλανήτη....

  Χώρες όπως η Κίνα, κατέχει τα δύο κορυφαία θέση στην ισχυρότερους υπερυπολογιστές στον κόσμο (Sunway TaihuLight και Tianhe-2)...Η άλλη είναι οι ΗΠΑ , που ακολουθείται από τον Τιτάνα δεν είναι μακριά {ΛΈΝΕ Η ΜΈΡΑ} που κβαντικοί υπολογιστές τους θα λειτουργήσουν....((γνωρίζουν καλά οι μυστικές υπηρεσίες τους ποιοι έχουν την γνώση σήμερα και νιώθουν άβολα)) και που τους έχουν έξω ψάχνουν να μάθουν πόσα χρονια είναι πιο μπροστά από αυτούς, η αν θα μπορούν να δώσουν εντολή να σκάσουν εκεί που τους έχουν...

  Είναι δύσκολο να κατανοήσουν τους κβαντικούς υπολογιστές ΈΤΣΙ έχει γίνει ένα θέμα ανησυχίας στο Εθνικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών Προτύπων και Τεχνολογίας (NIST) για το γεγονός ότι :εάν οι κβαντικοί υπολογιστές υπάρχουν και που κατασκευάστηκε από κάποιους μην ελεγχόμενους τους θα να είναι σε θέση ΣΉΜΕΡΑ να σπάσουν πολλά από τα δημόσια-κλειδί κρυπτογραφικών που χρησιμοποιούνται σήμερα...Γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει ξυράφι στους λαιμούς τους χωρίς ελέγχο από ΚΑΝΈΝΑ ΠΟΛΊΤΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ, Η ΑΔΩΝΙ...Παρά το γεγονός ότι κβαντικοί υπολογιστές δεν είναι ακόμη σε δράση, έχουμε αποδείξει την ικανότητα μας στην NSA να σπάσουμε κάποια πρότυπα κρυπτογράφησης που είναι διαθέσιμες σήμερα σε 11 δισεκατομμύρια και αφιερωμένο στην ρηξικέλευθη στης κρυπτογραφικές μας δυνατότητες....

  __________________________
  Uros...Χωρίς U δεν υπάρχει SEC__RITY ... ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ δεν μπορούν να της πειράξουν , ΟΎΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΟΎΤΕ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ..ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 3. NIST ανακοίνωσε ότι θα δέχεται υποβολές από τους υποψηφίους μέχρι τις 30 του Νοεμβρίου του 2017 για να δουν τι έχουμε..."Με τη συμμετοχή του κοινού," Κρυπτογραφική Ομάδα Τεχνολογίας NIST λέει σε ένα post στο blog , "NIST προτίθεται να δαπανήσει τα επόμενα χρόνια τη συλλογή, τον έλεγχο και τελικά τη σύσταση νέων αλγορίθμων που θα ήταν λιγότερο επιρρεπείς σε επίθεση ενός κβαντικού υπολογιστή."...Η Google έχει δημοσιεύσει επίσης ένα έγγραφο [ PDF ] σχετικά με τις διαπιστώσεις, υποστηρίζοντας ότι ένας υπολογισμός με κβαντική τεχνολογίας θα ήταν πιο γρήγορα από ότι ένα συμβατικό υπολογιστή 100 εκατομμύρια !!!!!! φορές πιο γρήγορος ...να το ξαναγράψω;; 100 εκατομμύρια φορές πιο γρήγορος....

  Οποίος έχει κότσια ας πάει προσφέρουν εκατομμύρια δολάρια!!!!!άλλοι ΛΈΝΕ ΌΧΙ

  ΕΔΏ:: https://www.federalregister.gov/documents/2016/12/20/2016-30615/announcing-request-for-nominations-for-public-key-post-quantum-cryptographic-algorithms

  ΑΥΤΟΊ ΘΑ ΨΆΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ....
  __________________________
  Το Ισραήλ και ο Εβραικός λαός γενικότερα, δεν απαντάει ποτέ με πλάγιους τρόπους σε θέματα αντισημιτισμού.... Απαντάει ευθέως και ευθέως έχει καταδικάσει τους ακροδεξιούς πολιτικούς και τα ΜΜΕ που με στοχοποίησαν με αντισημιτικά κίνητρα....

  Εξίσου ευθέως έχω απαντήσει και εγώ επανειλημμένως... Δυστυχώς πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν μισαλλόδοξοι άνθρωποι... Ενίοτε μάλιστα γίνονται και υπουργοί ή τομεάρχες κομμάτων και αυτό είναι θλιβερό...[ΑΔΩΝΙ ΓΙΑ ΣΈΝΑ ΤΑ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ, Ο ΣΑΜΠΥ]..

  Όμως οι σχέσεις που οικοδομούνται μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ είναι πολύ ισχυρότερες από αυτούς....Αν και νέος Πρόεδρος του Ισραηλινό-Ελληνικού επιμελητηρίου πιστεύω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Ισραηλινούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα....

  __________________________
  Uros...Χωρίς U δεν υπάρχει SEC__RITY ... ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ δεν μπορούν να της πειράξουν , ΟΎΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΊ ΟΎΤΕ ΑΜΕΡΙΚΆΝΟΙ ΟΎΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ..ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εντάξει, η ανάλυσή σας αναφέρει κάποια ιστορικά στοιχεία αλλά περιέχει τεράστια λογικά άλματα και μου θυμίζει το γνωστό ρητό "...ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση