GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζουράρις για τον Θεοδωράκη: Ας κάνει πρόταση μομφής, στη συζήτηση θα τον πολτοποιήσω

«Αν θέλει πρόταση μομφής ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές και με μία συζήτηση επί τρεις ημέρες όπου θα τον πολτοποιήσω», δήλωσε ο υφ...


«Αν θέλει πρόταση μομφής ας το κάνει. Πού θα βρει 43 βουλευτές και με μία συζήτηση επί τρεις ημέρες όπου θα τον πολτοποιήσω», δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις αναφερόμενος στην πρόθεση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον του.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο ο κ. Ζουράρις υποστήριξε ότι το Ποτάμι φυλλορροεί λόγω της έλλειψης κοινωνικής αντιστοίχισης και η πρόταση Θεοδωράκη για πρόταση μομφής γίνεται επειδή «στον κόσμο αυτά αρέσουν».

Ο κ. Ζουράρις αναφέρθηκε εκ νέου και στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο. Επεσήμανε όσα λέει είναι  «εντελώς αντιχριστιανικά» και χαρακτήρισε φασιστοειδή τον λόγο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση