GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστούγεννα στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σας προσκαλεί στο Κτήριο της οδού Πειραιώς να π...


Το Μουσείο Μπενάκη, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, σας προσκαλεί στο Κτήριο της οδού Πειραιώς να περάσετε μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας μια λαμπερή, γιορτινή μέρα, με μουσική, εργαστήρια, ξεναγήσεις, πολλές προσφορές στο πωλητήριο για τα δώρα σας και εορταστικές γευστικές εκπλήξεις στο πνεύμα των ημερών.
Στον ανανεωμένο χώρο PIREOS 138 απολαύστε τις μουσικές περιηγήσεις με τα οκτώ διαφορετικά σύνολα νέων μουσικών της Underground Youth Orchestra μέχρι νωρίς το απόγευμα και αφεθείτε στις μουσικές επιλογές του Larry Gus έως αργά το βράδυ.
Δοκιμάστε το ειδικό γιορτινό μενού, ζεστά ροφήματα, κρασί και σούπες εποχής που επιμελείται για εσάς το Δειπνοσοφιστήριον και επιλέξτε τα δώρα σας από το BAZAAR του πωλητηρίου και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις σε όλα του τα είδη.
Μην ξεχνάτε ότι, αγοράζοντας τα δώρα σας από το πωλητήριο, στηρίζετε το έργο του Μουσείου.

Εργαστήρια

Μικροί και μεγάλοι εμπιστευτείτε τον Χρήστο Χουσέα, bartender και ιδιοκτήτη του 42 και λάβετε μέρος σε δύο εργαστήρια που θα σας μυήσουν στον μαγικό κόσμο των cocktail:
Μυστικές συνταγές για εορταστικά cocktail (για ενήλικες)
Αποκτήστε τις μυστικές συνταγές του ειδικού, ετοιμάστε τα δικά σας cocktail  πριν και μετά το εορταστικό τραπέζι και εκπλήξτε τους καλεσμένους σας.
Γεύσεις και αισθήσεις που χορεύουν (Για παιδιά από 5 έως 95 ετών)
Ένα εργαστήριο για παιδιά και τους γονείς για την μαγεία της γεύσης και πώς αυτή αγκαλιάζει όλες μας τις αισθήσεις.
Το Swop συνδυάζει ένα εργαστήριο κοπής laser με ένα δημιουργικό γραφείο και έρχεται στην Πειραιώς για να στήσει το εργαστήρι Δωδεκάεδρον Swop. Λάβετε μέρος λοιπόν στο εργαστήρι που συνδυάζει τρισδιάστατες χάρτινες κατασκευές και ζωγραφική.
Τα παιδιά δημιουργούν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα θέματα πάνω σε λευκές δωδεκάεδρες «μπάλες».
Τετράγωνα, κύκλοι, τρίγωνα: Οι μαγικοί χώροι της Όπυς Ζούνη
Μια μοναδική ευκαιρία! Όσο ακόμη στήνεται η μεγάλη αναδρομική έκθεση της Όπυς Ζούνη, τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα οργανώνουν ένα γιορτινό εργαστήρι για τα παιδιά, δίπλα στα έργα της. Γεωμετρία και φαντασία, σχήματα όλων των ειδών δημιουργούν χώρους συναρπαστικούς και μας καλούν να τους εξερευνήσουμε. Για φιλότεχνους από 5 ετών.
Τίτλος έκθεσης «Όπυ Ζούνη. Τάξη στο Χάος / Ordo ad chao»

Ξεναγήσεις

Ελάτε να περιπλανηθείτε στον κόσμο του μεγάλου Έλληνα ζωγράφου Γιάννη Τσαρούχη, με την καθοδήγηση της  Νίκης Γρυπάρη, διευθύντριας του Ιδρύματος Γιάννη Τσαρούχη, στη μεγάλη έκθεση με τίτλο «Γιάννης Τσαρούχης. Εικονογράφηση μιας αυτοβιογραφίας. Δεύτερο Μέρος (1940-1989)».
Ανακαλύψτε την Αθήνα που γνωρίζετε μέσα από τις 520 διαφορετικές φωτογραφικές ματιές στην έκθεση «ΑΘΗΝΑ ΘΕΑ» και ξεναγηθείτε σε αυτήν από την εικαστικό και επιμελήτριά της Γιάννα Ανδρεάδη.
Ελάτε λοιπόν να γιορτάσουμε, ελάτε να δημιουργήσουμε και να απολαύσουμε μια μέρα γιορτής λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στο Μουσείο Μπενάκη.
Εισιτήριο: Ενιαία, συμβολική είσοδος 3 ευρώ
Εξαιρούνται τα παιδιά, οι άνεργοι, οι νέοι έως 22 ετών και οι φοιτητές
Ειδικά για τα μέλη του μουσείου Μπενάκη:
  • Ελεύθερη είσοδο
  • Περιήγηση στα παρασκήνια της έκθεσης της Όπυ Ζούνη με τίτλο «Τάξη στο Χάος / Ordo ad chao»
  • Έκπτωση 20% σε όλα τα είδη του πωλητηρίου

Πληροφορίες

www.benaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση