GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μύρισαν Χριστούγεννα

Στο boutique ζαχαροπλαστείο- cafe Kazarte, στη Γλυφάδα, μύρισαν Χριστούγεννα από τις πρώτες κιόλας μέρες του Δεκέμβρη. Μοναδικές γεύσεις ...



Στο boutique ζαχαροπλαστείο- cafe Kazarte, στη Γλυφάδα, μύρισαν Χριστούγεννα από τις πρώτες κιόλας μέρες του Δεκέμβρη. Μοναδικές γεύσεις και εξαιρετικά γλυκά σας μυούν στην μαγεία τους, βάζοντας την δική τους ιδιαίτερη πινελιά στη φετινή εορταστική περίοδο.


Στον εκλεπτυσμένης αισθητικής χώρο του θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε κορμούς –ίσως την μεγαλύτερη που θα βρείτε σε ζαχαροπλαστείο– σε εξεζητημένες αλλά και πιο κλασικές γεύσεις. Σοκολάτα με μπαχαρικά και αλμυρή καραμέλα, αχλάδι και ginger, γεύση κάστανο, κάστανο με φρέσκες βανίλιες και bisqui σοκολάτας, Καζάρτε με μπισκότο και καραμέλα και Black Forest στις προτάσεις που θα σας βάλουν σίγουρα σε πειρασμό.



Επιπλέον, οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα σε πολίτικη συνταγή αποτελούν σταθερή αξία στις προτάσεις του Kazarte για την εορταστική περίοδο, τόσο στην παραδοσιακή όσο και στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους. Δοκιμάστε, λοιπόν, κουραμπιέδες με γέμιση βύσσινο και μελομακάρονα με σοκολάτα.



Στις all time classic επιλογές παραμένει η τούρτα Mont Blanc, ενώ στις διαχρονικές αξίες των θαμώνων του Kazarte, πλέον, θα βρείτε το αυθεντικό ιταλικό τιραμισού παρασκευασμένο με την παραδοσιακή συνταγή της Ιταλίδας γιαγιάς των ιδιοκτητών καθώς και την τούρτα τριλογία –με σοκολάτα γάλακτος, μπίτερ και λευκή, με βάση από μπισκότο. Στις νέες προτάσεις του η ολοκαίνουρια εκδοχή του προφιτερόλ, εμπνευσμένη και αυτή από την Ιταλία και την συνταγή της γιαγιάς.
Συνώνυμη με το Kazarte, επίσης, και η αυθεντική ιταλική πίτσα με την λεπτή ζύμη η οποία ψήνεται στον ξυλόφουρνο μπροστά στα μάτια σας! Στα συν και ο αρωματικός καφές.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση