GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας Ανίς Αμρί: Ο γιός μου ήταν φυλακή γιατί έκαψε σχολείο

Φυλακή είχε κάνει στην Ιταλία ο καταζητούμενος τρομοκράτης της επίθεσης στο Βερολίνο, Ανις Αμρί, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του σε συνέντ...


Φυλακή είχε κάνει στην Ιταλία ο καταζητούμενος τρομοκράτης της επίθεσης στο Βερολίνο, Ανις Αμρί, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του σε συνέντευξη του στον Mosaique Fm, έναν ραδιοφωνικό σταθμό της Τυνησίας.
Πηγές προσκείμενες στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Ιταλίας επιβεβαίωσαν ότι ο Τυνήσιος Aμρί εξέτισε τέσσερα χρόνια φυλάκιση στην Ιταλία, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του δημόσιου τηλεοπτικού σταθμού Rai Tre.
Ο πατέρας του Άμρι πρόσθεσε ότι ο γιος του μετέβη στην Γερμανία πριν από ένα χρόνο και ότι μέχρι πρόσφατα ήταν σε επαφή με τα αδέλφια του.
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Άμρι φέρεται να στρατολογήθηκε από την οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) στη Γερμανία.
Ο 24χρονος Τυνήσιος είχε καταθέσει αίτημα ασύλου στη Γερμανία αλλά και στην Ιταλία. Και τα δυο αιτήματα απορρίφθηκαν.
Ακόμη δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί για πόσον καιρό παρέμεινε σε ιταλικό έδαφος ενώ κατά την πρώτη επαφή του με τις ιταλικές αρχές φέρεται να είχε δηλώσει ότι δεν είχε ακόμη ενηλικιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση