GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τρίγωνα κάλαντα κι ας ακουστεί παντού, δεν θα αρπάξετε τα σπίτια του λαού»

Τα τρίγωνα κάλαντα... αλλιώς είπαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης κατά των Πλειστηριασμών Πρώτων Κατοικιών, έξω από...


Τα τρίγωνα κάλαντα... αλλιώς είπαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης κατά των Πλειστηριασμών Πρώτων Κατοικιών, έξω από το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης. «Τρίγωνα κάλαντα κι ας ακουστεί παντού, τα σπίτια δεν θα αρπάξετε τού φτωχού λαού», ήταν ένας από τους προσαρμοσμένους στοίχους στα κάλαντα κατά των πλειστηριασμών.

Η αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών συνεχίστηκε και σήμερα, κατόπιν απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, η οποία διευκρινίζει: «Κανένας πλειστηριασμός κατοικίας δεν θα διενεργηθεί με επισπεύδοντα τις Τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους ΟΤΑ».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή «ζητά από την Ελληνική Πολιτεία τη θεσμοθέτηση συγκεκριμένων διατάξεων, οι οποίες, παρέχοντας καθολική προστασία της πρώτης και μοναδικής κατοικίας, θα διασφαλίζουν τη διεξαγωγή των πλειστηριασμών, απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλότητα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής».

Πηγή βίντεο thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση