GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό σκίτσο για τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ - ΦΩΤΟ

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή του συγκροτήματος των Wham!, Τζορτζ Μάικλ. Ο τραγ...


Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή του συγκροτήματος των Wham!, Τζορτζ Μάικλ.
Ο τραγουδιστής που συνδέσαμε στο μυαλό μας με την τεράστια επιτυχία «Last Christmas», όπως και άλλων μεγάλων επιτυχιών, απεβίωσε σε ηλικία 53 ετών, όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του στο instagram.
Το μέγεθος της απώλειας του Τζορτ Μάικλ αποτυπώνει με ένα χαρακτηριστικό σκίτσο, το περιοδικό ‘’Chris 'ROY' Taylor’’  που κυκλοφορεί με την μεγαλύτερη εφημερίδα της Αυστραλίας ‘’Herald Sun’’.
Όπως βλέπουμε στο σκίτσο, ο Τζορτζ Μάικλ βρίσκεται στις πύλες του Παραδείσου, όπου τον περιμένουν και οι υπόλοιποι μύθοι της μουσικής, όπως ο κιθαρίστας των Status Quo, o Prince, o David Bowie, o Glenn Frey και ο Λέοναρντ Κοέν που «έφυγαν» το 2016.
Στην είσοδο του Παραδείσου, το μήνυμα γράφει: «Καλωσορίσατε στο Rock and Roll Hall of Fame» με τους αγγέλους να λένε: «νομίζαμε ότι θα αλλάζαμε το όνομα για το υπόλοιπο του 2016».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση