GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρεμλίνο: Πλήγμα στο γόητρο της Τουρκίας η δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή

Η δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία ήταν μια τρομερή είδηση για τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος χαρακτήρισε το γεγονός τρ...


Η δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία ήταν μια τρομερή είδηση για τον Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος χαρακτήρισε το γεγονός τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν καταδίκασε με τον πιο έντονο τρόπο αυτή την πρόκληση. Τη χαρακτήρισε τρομοκρατική επίθεση, μια ανθρώπινη τραγωδία επειδή ήταν μια φοβερή είδηση για τον Πρόεδρο», δήλωσε ο Πεσκόφ στο τηλεοπτικό κανάλι MIR.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου πρόσθεσε ότι η δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία επέφερε ένα σοβαρό πλήγμα στην Άγκυρα.

«Οπωσδήποτε αυτό είναι πλήγμα στο γόητρο της χώρας».

Η ιστοσελίδα του Κρεμλίνου αναφέρει ότι ο Πούτιν απένειμε μετά θάνατον στον πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ, το μετάλλιο του Ήρωα της Ρωσίας, την υψηλότερη στρατιωτική διάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση