GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα στο Εργασίας: Άνοιξε μετά από οκτώ ώρες η Σταδίου!

Ανοιχτή είναι και πάλι η οδός Σταδίου από τις 09.00, καθώς παρέμενε κλειστή από τις 01.20 τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε βόμ...


Ανοιχτή είναι και πάλι η οδός Σταδίου από τις 09.00, καθώς παρέμενε κλειστή από τις 01.20 τα ξημερώματα.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε βόμβα στην είσοδο του υπουργείου μέσα σε σακίδιο. Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε σακίδιο σε πεζοδρόμιο στην είσοδο του υπουργείου.
Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην Eφημερίδα των Συντακτών, για βόμβα στο υπουργείο. Ο άγνωστος που τηλεφώνησε, είπε ότι η έκρηξη θα γινόταν στις 2 τα ξημερώματα. "Δεν είναι φάρσα", πρόσθεσε και επανέλαβε το μήνυμά του αργά, σχεδόν συλλαβιστά.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, όπου εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν έρευνα στους χώρους του υπουργείου.
Μέχρι τις 06:30 το πρωί είχαν ήδη προκληθεί τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις από άνδρες του ΤΕΕΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση