GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστεία με καλάσνικοφ στην Κηφισιά - Δύο τραυματίες

Ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε πριν από λίγο  στο λογιστήριο της εταιρείας «Υφαντής αλλαντικά»  στην οδό Σενέκα στην Κηφισιά. Σύμφωνα μ...


Ληστεία με καλάσνικοφ σημειώθηκε πριν από λίγο στο λογιστήριο της εταιρείας «Υφαντής αλλαντικά» στην οδό Σενέκα στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, που φέρεται να είναι τέσσερις, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στα πόδια δύο υπαλλήλους. Ο ένας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος θα μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διαφυγή τους έκαψαν το μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ καταδίωξαν το όχημα και το ακινητοποίησαν σε παράδρομο της Εθνικής Οδού. Οι δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και πυροβόλησαν τους αστυνομικούς, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κανέναν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση