GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ζητά ο Λεβέντης

Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας ...


Σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας ζητά ο Βασίλης Λεβέντης.

"Με δηλώσεις του, ο Β. Λεβέντης στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο Γ. Αυτιά, εξέφρασε την μεγάλη ανησυχία του για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία. Ο κ.Λεβέντης, αποστέλλει επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας την σύγκληση, υπ΄ αυτόν, του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας" τονίζει η Ένωση Κεντρώων.

"Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά, ότι αν χρειαστεί για να περιφρουρήσουμε την ακεραιότητα των εδαφών μας, να θυσιάσουμε όλοι οι Έλληνες 200 ευρώ κάθε μήνα από μισθό και συντάξεις, για να κάνουμε παραγγελίες νέων αεροσκαφών 5ης γενιάς, παρά τις εκρηκτικές κοινωνικές συνθήκες, δεν αμφιβάλλει  ότι όλοι οι Έλληνες θα το δεχόντουσαν  με ευχαρίστηση" προσθέτει η Ένωση Κεντρώων. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση