GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριος καβγάς Μπουτάρη - Τζιτζικώστα - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη επικράτησε κ...


Ένταση ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη επικράτησε κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο αμαξοστάσιο του Μετρό στην Πυλαία.
Σύμφωνα με το thestival.gr oι δύο άνδρες αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες, με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να κατηγορεί τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι λέει λόγια γι’ αυτόν πίσω από την πλάτη του.
«Μου είπαν ότι με είπες κ@@γερο», είπε ο κ. Μπουτάρης σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, με τον κ. Τζιτζικώστα να του απαντά: «Να το φέρεις αυτόν που σου το είπε να το πει μπροστά μου. Εσύ με κατηγορείς και μάλιστα δημόσια».
Τα πράγματα ηρέμησαν λίγα λεπτά μετά με την επέμβαση του δημάρχου Πυλαίας Χορτιάτη, Ιγνάτιου Καϊτεζίδη και του δημάρχου Καλαμαριάς, Θεοδόση Μπακογλίδη.
Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση