GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Τετάρτη η ψήφιση της τροπολογίας για τον ΦΠΑ στα νησιά

Για την ερχόμενη Τετάρτη, στις επτά η ώρα το απόγευμα, μετατίθεται η ψήφιση της τροπολογίας για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα ...


Για την ερχόμενη Τετάρτη, στις επτά η ώρα το απόγευμα, μετατίθεται η ψήφιση της τροπολογίας για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση (σε αυτά εντάχθηκε και η Σαμοθράκη), μετά το αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας που κατέθεσε η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το πολυνομοσχέδιο (Πτωχευτικός Κώδικας, ηλεκτρονικές συναλλαγές, οικειοθελής δήλωση για αδήλωτα εισοδήματα κ.α.) στο οποίο ενσωματώθηκε η εν λόγω τροπολογία, ψηφίστηκε και στα άρθρα και τις τροπολογίες του, κατά πλειοψηφία.

Η Νέα Δημοκρατία καταψήφισε όλες τις τροπολογίες, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ρυθμίσεις που ήθελε να στηρίξει, λόγω του τρόπου νομοθέτησης εκ μέρους της κυβέρνησης.

Όπως είπε ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Απόστολος Βεσυρόπουλος, «Βιώνουμε τον απόλυτο εξευτελισμό της νομοθετικής διαδικασίας», καθώς, όπως τόνισε, από τις 15 τροπολογίες που κατατέθηκαν στο πολυνομοσχέδιο, οι 10 κατατέθηκαν απόψε εκπρόθεσμα. Διευκρίνισε ωστόσο ότι η ΝΔ θα ψηφίσει την τροπολογία για την αναστολή αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση