GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού είναι ο Ιμπάρμπο, οέο; Άφαντος ο Κολομβιανός από την προπόνηση!

«Κοπάνα» από τον Ιμπάρμπο!  Ο Κολομβιανός -για τον οποίο αναζητείται η «φόρμουλα ώστε να αποχωρήσει, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μ...


«Κοπάνα» από τον Ιμπάρμπο! 

Ο Κολομβιανός -για τον οποίο αναζητείται η «φόρμουλα ώστε να αποχωρήσει, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη- απουσίασε αδικαιολογήτως από τη σημερινή (28/12) προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενώ ακόμη δεν έχει δώσει σημάδια ζωής. 

Όπως μετέδωσε, δε, ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προσπαθούν να βρουν στο τηλέφωνο τον παίκτη ή τον εκπρόσωπό του, αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Πρόκειται, σαφώς, για ένα πολύ σοβαρό παράπτωμα, το οποίο θα πληρώσει ακριβά ο Κολομβιανός και δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν δεν εμφανιστεί ούτε αύριο (29/12), οι «πράσινοι» να καταγγείλουν τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή! 

Αντίθετα, ο Μολέδο, που απουσίασε επίσης, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως ακυρώθηκε η πτήση του από το Παρίσι. 

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, παιχνίδι τακτικής στο γήπεδο και… πολύ κρύο, καθώς στο Κορωπί, όπως και σε όλη τη χώρα, επικρατεί δριμύ ψύχος. 

Ο Μαρινάκης έκανε θεραπεία και ο Σάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η αυριανή προπόνηση, που θα είναι ακόμη πιο δυνατή σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ξεκινάει στις 11 π.μ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση