GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άδωνις στην Φωτίου: Εδώ δεν φτιάχνουμε γεμιστά και δεν μοιράζουμε μαρμελάδες - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ...


Επίθεση στην αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Απευθυνόμενος στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε «αν έχετε καταλάβει ότι είστε κυβέρνηση;». Εν συνεχεία διέκρινε γκριμάτσες, όπως είπε, στο πρόσωπο της αναπληρώτριας υπουργού και επισήμανε ότι «η κ. Φωτίου είχε πει ότι προ ενός μηνός ότι η β’ αξιολόγηση έχει κλείσει».

Μετά από αυτή την τοποθέτηση, ακολούθησε η αντίδραση της αναπληρώτριας υπουργού με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να ζητά την «προστασία» του προεδρείου της Βουλής από την κ. Φωτίου και τοποθετήσεις για γεμιστά και μαρμελάδες.

«Κ. Πρόεδρε θέλω να με προστατεύσετε από την κ. Φωτίου, αν θέλει μπορεί να πάρει τον λόγο μετά», είπε ο κ. Γεωργιάδης. «Εδώ δεν φτιάχνουμε γεμιστά ούτε μοιράζουμε μαρμελάδες, εδώ είναι Κοινοβούλιο», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για να καταλήξει: «Πιο αστείο πράγμα από το να είστε εσείς υπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας δεν έχει υπάρξει». 

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση