GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Θάλεια Χούντα κατήγγειλε πως προσπάθησαν πάλι να την απαγάγουν

Η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, κατήγγειλε ότι έπεσε πάλι θύμα απόπειρας απαγωγής από ενόπλους στο Λουτράκι. Η σύζυγος του ποινικολόγου Νί...


Η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, κατήγγειλε ότι έπεσε πάλι θύμα απόπειρας απαγωγής από ενόπλους στο Λουτράκι. Η σύζυγος του ποινικολόγου Νίκου Μπούρα κατήγγειλε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου ότι το νέο περιστατικό συνέβη σε βάρος της το βράδυ της Τρίτης, όταν κινούνταν με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Όταν έφτασε στο ύψος Ελευσίνας, η αστυνομική συνοδεία που είχε σταματήσει να την ακολουθεί, μιας και η περιοχή από εκεί και πέρα υπάγεται στην Κορινθία και είναι εκτός της δικαιοδοσίας της.

Αυτό σύμφωνα με την ίδια, εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι που την ακολουθούσαν διακριτικά, ώσπου της έκλεισαν τον δρόμο, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό της με την απειλή όπλου και την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα Κορινθίας.

Έβαλαν φωτιά στο ΙΧ

Στο ύψος της Σκάρπας την ανάγκασαν να σταματήσει, την έβγαλαν από ΙΧ και του έβαλαν φωτιά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση δίχως να την πειράξουν. Η δημοσιογράφος ενημέρωσε τον σύζυγό της από το κινητό της που δεν πήραν οι δράστες και, αφού περιπλανήθηκε αρκετές ώρες, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί που την οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση