GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι έδρασαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ στην Κηφισιά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών, οι οποίοι πυροβόλησαν και τραυμάτ...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων ληστών, οι οποίοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον γιο και τον αδελφό του ιδιοκτήτη της αλλαντοβιομηχανίας «Υφαντής», στην οδό Σενέκα στην Κηφισιά και διέφυγαν μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το αυτοκίνητο των δραστών κινούνταν με την όπισθεν στην οδό Κορνηλίου και όταν έφτασε στο κτίριο, δύο άτομα μπήκαν στο φυλάκιο, ακινητοποίησαν τους σεκιούριτι και στη συνέχεια τους κλείδωσαν μέσα. Οι άλλοι δύο κακοποιοί εισήλθαν στο λογιστήριο και πυροβόλησαν τον γιο και τον αδελφό του ιδιοκτήτη.
Οι δράστες πυρπόλησαν το πρώτο όχημα διαφυγής, στην συμβολή των οδών Λαΐου και Κρέοντος στην Κηφισιά και επιβιβάστηκαν στο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο εντόπισαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και τους καταδίωξαν, αλλά μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών κατάφεραν να διαφύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση