Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

  Το ΚΚΕ καταγγέλλει υποκλοπές στον Περισσό


  «Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”» αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.
  «Το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων» υπογραμμίζει η ανακοίνωση του κόμματος προσθέτοντας ότι «το ΚΚΕ ενημέρωσε ήδη για το γεγονός αυτό τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  5 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 2 Δεκ 2016, 12:47:00 π.μ.

  Καλά πλάκα μας κάνει το ΚΚΕ;; Η ζουν σε άλλο πλανήτη;;;

  Όλους σας--μας παρακολουθούν δεν έχετε ακούσει ΤΊΠΟΤΑ για BND της Γερμανίας ;; για την DGSE της Γαλλίας;; MSS της Κίνας;; Μ16-SIS της Αγγλίας;; CIA τον ΗΠΑ;; MOSSAD του Ισραήλ;..ISI του Πακιστάν;; το ΑSIS της Αυστραλίας..RAW της Ινδίας;;;
  ΚΑΙ ΤΗΝ NSA / CSS τον ΗΠΑ: https://www.nsa.gov/...τοτε είστε ΗΛΊΘΙΟΙ με πατέντα
  Πανηλίθιων....

  ΆΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΏΣΩ... ΔΕΊΤΕ ΖΩΝΤΑΝΆ ΤΏΡΑ ΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΏΡΟ... ΠΙΑ ΕΥΠ;;;;;ΗΛΊΘΙΟΙ!!!!

  https://threatmap.checkpoint.com/ThreatPortal/livemap.html

  Uros: μέλος της τεχνολογίας ΑΙΧΜΗΣ... να παρακαλούν να μην μας δουν σε ΔΡΆΣΗ οι εχθροί της Ελλάδος που είτε είναι εντός η εκτός...

  Ανώνυμος είπε... 2 Δεκ 2016, 1:35:00 π.μ.

  Ρε Καψαμπελη γιατί κατεβάσεις τα κείμενα μου;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

  θα προτιμούσαν σε διαμερίσματα όσων ερευνούν να βρίσκουν τα επιμορφωτικά «Άστρα και Όραμα» και τα άπαντα του Αδώνιδος ή του Λιακόπουλου..... Όποιος διαβάζει βιβλία πολιτικής σκέψης είναι επικίνδυνος, αλλά όποιος διαβάζει τον «Καζαμία», νομοταγής και υπεύθυνος πολίτης.... Αυτό το καταλαβαίνω ως διάθεσή τους.. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η κοινωνία πρέπει να ζήσει την ιδεοληψία τους, την αμορφωσιά και την επικινδυνότητά τους.....

  Γνωρίζοντας πόσο χρήσιμο είναι για κάποιους να έχουν τα δεδομένα τους στο σύννεφο (cloud), είπαμε να σας αποκαλύψουμε την απόλυτη cloud πλατφόρμα.

  Ο λόγος για το NSA CLOUD: η πιο εύκολη λύση όσον αφορά τις υπηρεσίες cloud παγκοσμίως. Ναι, καλά καταλάβατε. Πρόκειται για το cloud της NSA.

  Είναι απλό. Είναι πανταχού παρών. Είναι δωρεάν (αυτό «πού το πας;»)... Δεν απαιτείται εγγραφή.

  Θέλετε απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο; NSA CLOUD.

  Θέλετε back-up όλων των δεδομένων σας;

  Εδώ το καλό πράγμα σας έχουμε: NSA CLOUD.
  Προσφέρουμε έναν εικονικό server (διακομιστή) σύννεφο που περιλαμβάνει ένα πλήρες back-up όλων των προσωπικών και μη προσωπικών σας δεδομένων. Ανοιχτός σε όλους. Δεν αποκλείουμε κανέναν σας.

  Η υπηρεσία cloud μας, σας παρέχει την δυνατότητα να έχετε ένα πλήρες αντίγραφο (back-up) συμπεριλαμβανομένων..Των δεδομένων των συναλλαγών σας.

  Των ηλεκτρονικών σας πληρωμών.

  Των αρχείων των κλήσεών σας· καταγεγραμμένες όλες σας οι συνομιλίες.

  Όλων των φωτογραφιών από την προσωπική σας ζωή.

  Όλων των αρχείων από την εργασία σας.

  Του πλήρους ιστορικού σας.

  Όλων των αρχείων σας.

  Όλων των κοινωνικών αλληλεπιδράσεών σας.

  Του ιατρικού ιστορικού σας.

  Του φορολογικού ιστορικού σας,

  Και πολλά, μα πάρα πολλά ακόμα.

  [[Νομίζατε πως έχουν διαγραφεί;; ή πως το ΣΒΉΣΑΤΕ για πάντα – εμείς, ακόμα τα έχουμε....Εύχρηστα λέει η NSA ]]] ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΆΜΕ ΠΙΟ ΠΆΝΩ--ΠΑΡΑΠΆΝΩ.. Το τι έχουμε ας ΤΟ δοκιμάσουν !!!!ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΕΣΎ κύριε ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ...


  Uros: μέλος της τεχνολογίας ΑΙΧΜΗΣ... να παρακαλούν να μην μας δουν σε ΔΡΆΣΗ οι εχθροί της Ελλάδος που είτε είναι εντός η εκτός..

  Ανώνυμος είπε... 2 Δεκ 2016, 1:41:00 π.μ.

  ECHELON..

  Το σύστημα Echelon (από το αγγλικό echelon, που σημαίνει «κλιμάκιο») είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο υποκλοπής τηλεπικοινωνιών, που μπορεί να συλλαμβάνει τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από σταθερά ή κινητά τηλέφωνα, δορυφορικές επικοινωνίες, ασύρματες μεταδόσεις, fax, telex και κάθε είδους internet-ικές επικοινωνίες (e-mail, IRC, News-Groups, Websites κ.ά.) και μάλιστα, με τη βοήθεια υπολογιστών, να αναγνωρίζει, επεξεργάζεται και αποθηκεύει τις «ενδιαφέρουσες» πληροφορίες που περιέχουν όλα αυτά τα μηνύματα.

  Γίνεται αυτόματη αναζήτηση σε κάθε λέξη από κάθε μήνυμα στις συχνότητες και τα κανάλια που επιλέγονται σε έναν σταθμό....

  Οι επεξεργαστές στο δίκτυο είναι γνωστοί ως Λεξικά ECHELON. Το ECHELON συνδέει όλους αυτούς τους υπολογιστές και επιτρέπει στους μεμονωμένους σταθμούς να λειτουργούν σαν στοιχεία κατανεμημένα σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα.

  Είναι ένα παγκόσμιο σύστημα παρακολούθησης επικοινωνιών (COMINT), που δημιούργησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία δηλαδή το λεγόμενο «αγγλοσαξονικό μπλοκ». Αντίθετα με αρκετά ηλεκτρονικά κατασκοπευτικά συστήματα, τα οποία αναπτύχθηκαν κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, το Echelon σχεδιάστηκε εξ αρχής για μη στρατιωτικούς στόχους.

  Για να παρακολουθεί κυβερνήσεις, οργανισμούς, επιχειρήσεις, ακόμη και μεμονωμένα πρόσωπα σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί οποιοδήποτε άτομο επικοινωνεί ηλεκτρονικά ή φωνητικά από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Μπορεί να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα «φιλτράροντας» έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών και, χρησιμοποιώντας υπολογιστές, να αναγνωρίζει και να εξάγει αυτές που οι χειριστές του θεωρούν χρήσιμες πληροφορίες.

  Το σύστημα του Echelon περιλαμβάνει ένα δίκτυο σταθμών υποκλοπής, δορυφόρους παρακολούθησης, επίγεια δίκτυα τηλεπικοινωνιών και άλλες ασύρματες επικοινωνίες˙ όλα οργανικά συνδεδεμένα μεταξύ τους...

  Σε κάθε σταθμό του δικτύου υπάρχουν ταχύτατοι υπολογιστές που αναζητούν ανάμεσα σε εκατομμύρια υποκλεμμένα μηνύματα εκείνα τα οποία περιέχουν ορισμένες προεπιλεγμένες λέξεις-κλειδιά. Αυτές είναι συνήθως ονόματα, αρχικά, γεωγραφικές ονομασίες, συντομογραφίες, «ζωτικά» θέματα και «ύποπτες» φράσεις.

  Όταν μια προεπιλεγμένη λέξη εντοπιστεί, με τεχνικές αναγνώρισης φωνής (VOR) ή χαρακτήρων (OCR), τότε καταγράφεται αυτομάτως ολόκληρη η συνομιλία. Κατόπιν τα δεδομένα επεξεργάζονται από συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και στη συνέχεια από ειδικούς αναλυτές, οι οποίοι αποφασίζουν και την προώθηση των πληροφοριών που αλίευσαν στους κατάλληλους αποδέκτες.

  Το Echelon λειτουργεί σαν ένα «φίλτρο πληροφοριών» τριών επιπέδων. Το πρώτο παρακολουθεί, μέσω πέντε επίγειων σταθμών, το δίκτυο των δορυφόρων Intelsat των διεθνών τηλεπικοινωνιακών εταιρειών.

  Το δεύτερο στοχεύει τους άλλους δορυφόρους και το τρίτο τις διεθνείς τηλεπικοινωνίες που διεξάγονται μέσω υποθαλάσσιων καλωδίων και μικροκυμάτων. Κάθε χώρα που συμμετέχει στη διαχείριση του συστήματος καταχωρεί μια λίστα από λέξεις-κλειδιά ή φράσεις σε έναν υπολογιστή που ονομάζεται «Λεξικό» (Dictionary), ο οποίος ελέγχει όλες τις εκπομπές (υπολογίζονται σε πάνω από 100 εκατομμύρια συνδιαλέξεις το μήνα) και αποστέλλει τα αποτελέσματα στα τερματικά των ειδικών αναλυτών.

  Όταν ένα Λεξικό εντοπίσει κάποιο μήνυμα που περιέχει μια από τις αναζητούμενες λέξεις-κλειδιά, το καταγράφει αυτομάτως και το στέλνει στους κεντρικούς υπολογιστές των ενδιαφερόμενων υπηρεσιών. Για παράδειγμα ο σταθμός δορυφορικών υποκλοπών στο Waihopai της Νέας Ζηλανδίας εντοπίζει, καταγράφει και αποστέλλει μηνύματα για λογαριασμό των υπηρεσιών NSA, GCHQ, DSD και CSE.

  Το ενδιαφέρον είναι πως μόνον η NSA μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες όλων των σταθμών υποκλοπής, που ουσιαστικά λειτουργούν ως υποσταθμοί αυτής της αμερικανικής υπερ-υπηρεσίας...

  Uros: μέλος της τεχνολογίας ΑΙΧΜΗΣ... να παρακαλούν να μην μας δουν σε ΔΡΆΣΗ οι εχθροί της Ελλάδος που είτε είναι εντός η εκτός..

  Ανώνυμος είπε... 2 Δεκ 2016, 1:52:00 π.μ.

  Η Αυτοκρατορία μας παρακολουθεί.

  Είναι σε θέση να γνωρίζει τα πάντα για μας...

  Μπορεί να κρυφακούσει όλους τους ηλεκτρονικούς μας ψιθύρους...

  Τα τηλέφωνά μας μπορούν να υποκλαπούν...

  Η ηλεκτρονική μας αλληλογραφία (e-mail) να διαβαστεί...

  Το ίδιο και τα fax ή τα telex μας.

  Οποιαδήποτε επίσκεψή μας ακόμη και στο πιο ανύποπτο «internet-ικό καταγώγιο» μπορεί να καταγραφεί.///

  Κάθε είδους ηλεκτρονική επικοινωνία μας μπορεί να παρακολουθηθεί...

  Ο έλεγχος του πλανήτη από την Αμερικανική Αυτοκρατορία εξαρτάται άμεσα από τον έλεγχο της τεράστιας ροής των πληροφοριών, που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι στις καθημερινές τους επικοινωνίες...

  Ένα από τα πιο ισχυρά όπλα της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας είναι η δυνατότητά της να παρακολουθεί κάθε στιγμή όλα τα δεδομένα που διακινούνται στον πλανήτη μας.

  Και μάλιστα όχι μόνον να τα παρακολουθεί, αλλά να διαχωρίζει αυτόματα τις άχρηστες πληροφορίες (infojunk) από τις χρήσιμες, και να επεξεργάζεται και να αποθηκεύει τις δεύτερες...

  Πρόκειται για μια υποκλοπή πλανητικού επιπέδου, που δεν γίνεται αντιληπτή από τα ανυποψίαστα θύματά της, γι’ αυτό και συνεχίζεται ανενόχλητη. Το σύστημα Echelon, ο παγκόσμιος υποκλοπέας της Αυτοκρατορίας, έχει φέρει το τέλος του ιδιωτικού ηλεκτρονικού μας βίου.

  Εντοπίζοντας «ψύλλους στ’ άχυρα.

  Το Echelon έχει δυνατότητα παρακολούθησης σε όλο τον πλανήτη έξι εκατομμυρίων συνδιαλέξεων το λεπτό, ανεξαρτήτως θέματος, και είναι εφοδιασμένο με συστήματα φωνητικής αναγνώρισης και αυτόματους μεταφραστές που μεταφράζουν σε Αγγλικά όλες τις γλώσσες του κόσμου. Εύκολοι στόχοι θεωρούνται όλοι όσοι δεν χρησιμοποιούν συστήματα κρυπτογράφησης στις επικοινωνίες τους....

  Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο καθηγητής κρυπτογραφίας του MIT Phil Zimmerman:Aν η ιδιωτική ελευθερία γίνει παράνομη, τότε μόνο αυτοί που κινούνται εκτός νόμου θα μπορούν να απολαμβάνουν αυτό που όλοι καταλαβαίνουμε σαν ατομικό δικαίωμα...

  Uros: μέλος της τεχνολογίας ΑΙΧΜΗΣ... να παρακαλούν να μην μας δουν σε ΔΡΆΣΗ οι εχθροί της Ελλάδος που είτε είναι εντός η εκτός..

  Ανώνυμος είπε... 2 Δεκ 2016, 2:15:00 π.μ.

  Open Source, λοιπόν!

  Κλείνοντας, μια διευκρίνιση: Το τι λέει η Ευρωπαϊκή επιτροπή μας είναι αδιάφορο, καθώς οι άνθρωποι αυτοί, νοιάζονται επίσης για τον έλεγχο και το θέμα τους είναι πως τους έχουν καπελώσει οι Αμερικάνοι....

  Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζουμε τις απόψεις των καλοθρεμμένων και ακριβοπληρωμένων ευρωπαϊκών αρπακτικών, καθώς όλοι ξέρουν ΠΙΑ πόσο χεσμένους τους έχουμε...

  Η Επανάσταση θα ξεκινήσει από τα παιδιά με τα λάπτολ.. ΟΎΤΕ από πορείες, ΟΎΤΕ καραμπίνες
  Το μυαλό μερικών παιδιών μπορεί ΤΏΡΑ να λιώσει με υπέρ συχνότητες τα σιδερένια όπλα τους...

  Οι αλλαγές που έγιναν με το άρθρο 41 στους ομοσπονδιακού κανόνες της ποινικής δικονομίας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών τέθηκε σε ισχύ την Πέμπτη 1-12-2016 το FBI με ένα μόνο ένα ένταλμα που εγκριθεί από οποιοδήποτε δικαστήριο των ΗΠΑ (η ακόμη από έναν δικαστής) να παρακολουθεί 120 διαφορετικές χώρες στον πλανήτη...Λέτε η Ελλάδα να μην είναι [στόχος;;] όμως για να τα λέμε όλα ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής Ron Wyden προσπάθησε τρεις φορές να εμποδίσει τις αλλαγές στο άρθρο 41 ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΕ...

  Και ο κύριος Καψαμπέλης μου κατεβάζει κείμενα...βάζε αν το εσώρουχο της ΧΧΧ κυρίας είναι μαύρο η άσπρο ρε Αντρέα...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΟΒΟΣ σε κάνει να τα κάνεις αυτά το καταλαβαίνω...

  Uros

  Item Reviewed: Το ΚΚΕ καταγγέλλει υποκλοπές στον Περισσό Rating: 5 Reviewed By: Press- gr