GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: Έπλυνα τα βρακιά της πεθεράς μου

O Θανάσης Βισκαδουράκης διατηρεί άψογες σχέσεις με τα πεθερικά του και ειδικά με την πεθερά του. «Είμαι πολύ καλός γαμπρός. Πιστεύω π...


O Θανάσης Βισκαδουράκης διατηρεί άψογες σχέσεις με τα πεθερικά του και ειδικά με την πεθερά του.

«Είμαι πολύ καλός γαμπρός. Πιστεύω πως είμαι ο πρώτος άντρας που έπλυνε τα βρακιά της πεθεράς του. Τώρα που το λέω θα έχει σκάσει στα γέλια. Μάλιστα μου είπε πως ποτέ δεν το έχει ζήσει αυτό. Και εγώ της είπα πως το να της πλένω τα εσώρουχά της, όπως και της συζύγου μου και όλων δεν είναι τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και πρόσθεσε:

«Μπορώ να τα στεγνώσω να τα απλώσω και να τα σιδερώσω. Γενικά όπου μπορώ να την βοηθήσω, το κάνω».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μάλιστα αναφέρθηκε και στην σύντροφό του Κατερίνα, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

«Νιώθω ευτυχισμένος, χ..... από το φόβο μου. Ανέκαθεν ήμουν λάτρης του γυναικείου φύλου αλλά αυτό που ζω είναι μαγεία. Είναι θεϊκό ότι μέρα με τη μέρα φουσκώνει αυτή η κοιλιά. Πρέπει αυτό το σκασμένο το μικρό να είναι σαν κι εμένα, όλο την κλωτσάει» είπε και πρόσθεσε:

«Το κράτησα μυστικό 8 μήνες και αν δεν πήγαινε η Κατερίνα μου στην πρεμιέρα του Bachelor δεν θα το μάθαινε κανένας. Ήθελα να είναι μυστικό μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση