GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάνει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Σπανούλης;

Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό μετά την εντός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε. Ο Βασίλης Σπανούλης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς...


Άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό μετά την εντός έδρας νίκη επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο Βασίλης Σπανούλης αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς που ενδέχεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα μέρες.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της ομάδας του με την Φενέρμπαχτσε ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. 

Ο V-Span αγωνίστηκε κανονικά στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα με την τουρκική ομάδα, αλλά σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία, όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, ανέδειξε εστία μυϊκής θλάσεως στον μεγάλο προσαγωγό ΑΡ.

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποχής του είναι περίπου δέκα ημέρες, κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στο ματς της 16ης αγωνιστικής της Euroleague με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (6/1) είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με τα προγνωστικά να μην είναι υπέρ του. 

Δείτε την ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του Ολυμπιακού στο Facebook:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση