GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπρόσωπος Σόιμπλε: Οι θεσμοί μας είπαν ότι δεν τους αρέσουν τα μέτρα Τσίπρα!

Με καθόλου καλό μάτι δεν βλέπει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, επικεφαλής του οποίου είναι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τις έκτακτες εξ...


Με καθόλου καλό μάτι δεν βλέπει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, επικεφαλής του οποίου είναι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τις έκτακτες εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τη 13η σύνταξη σε χαμηλοσυνταξιούχους.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου, οι θεσμοί που εμπλέκονται στο πρόγραμμα βοήθειας έχουν εκδώσει μια «επικριτική» έκθεση αξιολογώντας κατά πόσο τα μέτρα που ανακοίνωσε η Αθήνα είναι συμβατά με τις υποχρεώσεις της στο πλαίσιο της διάσωσης. Τόνισε πάντως ότι η έκθεση είναι προκαταρκτική και πως η αξιολόγηση της θα γίνει εις βάθος.

«Η έκθεση είναι προκαταρκτική και είναι αρκετά επικριτική», δήλωσε ο εκπρόσωπος Ντένις Κόλμπεργκ, προσθέτοντας ότι η γερμανική κυβέρνηση θα αξιολογήσει το περιεχόμενο εις βάθος την επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση