GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Συρία στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας του Πούτιν με τον Ιρανό Πρόεδρο

Η κατάσταση που διαμορφώνεται στη Συρία, κυριάρχησε στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και του ...


Η κατάσταση που διαμορφώνεται στη Συρία, κυριάρχησε στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ιρανού προέδρου, Χασάν Ρουχανί, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος και ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχανί συμφώνησαν να συνεχίσουν τη στενή συνεργασία τους στην κοινή προσπάθεια τερματισμού της πολεμικής κρίσης στη Συρία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν αναφορικά με τη σπουδαιότητα της νέας συμφωνίας εκεχειρίας στη Συρία, η οποία επιτεύχθηκε με τον ουσιαστικό διαμεσολαβητικό ρόλο της Ρωσίας και της Τουρκίας, αλλά και τα σχέδια για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, τόνισε το Κρεμλίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση