GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λεβέντης συμφώνησε με τη Λίτσα Πατέρα πότε θα γίνουν εκλογές

Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει πλέον ότι οι εκλογές πλησιάζουν και μάλιστα είναι και σχεδόν βέβαιο το πότε θα γίνουν αφού η γνωστή αστρολ...


Καμία αμφιβολία δεν υπάρχει πλέον ότι οι εκλογές πλησιάζουν και μάλιστα είναι και σχεδόν βέβαιο το πότε θα γίνουν αφού η γνωστή αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, συμφώνησαν στο πότε θα γίνουν οι εκλογές!
Ο κ. Λεβέντης και η κ. Πατέρα μοιράστηκαν λίγο τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα». Εκεί, οι δυο φάνηκαν να συγκλίνουν στο πότε θα γίνουν οι εκλογές (δείτε από το 5.30' και μετά στο βίντεο).
Η γνωστή αστρολόγος είπε πως πιθανή ημερομηνία για ανακοίνωση εκλογών, βάσει αστρολογικών προβλέψεων, είναι κοντά στις 12 Ιανουαρίου ενώ πολιτικές ανατροπές αναμένονται περίπου στις 24 Φεβρουαρίου. Η κ. Πατέρα έκανε λόγο για ένα πολιτικό δίμηνο «φωτιά» στις αρχές του 2017 που ωστόσο θα φέρει στην επιφάνεια τον «νέο σπόρο». Ο κ. Λεβέντης επικύρωσε τα όσα λένε τα άστρα αφού ο ίδιος υποστηρίζει πως οι εκλογές θα ανακοινωθούν στις 22 Ιανουαρίου.
Να σημειωθεί ότι η Λίτσα Πατέρα προέβλεψε πως στις 26 Φεβρουαρίου κάποια αναταραχή ίσως υπάρξει στις φυλακές της χώρας!
Ετοιμαστείτε λοιπόν για κάλπες...  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση