GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Λάθος που δεν είχαμε στηρίξει το κοινωνικό μέρισμα του Σαμαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Σε αυτοκριτική προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή τη στάση της ΝΔ στη χθεσινή ψη...


Σε αυτοκριτική προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, με αφορμή τη στάση της ΝΔ στη χθεσινή ψηφοφορία για το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους.
Ο κ. Κουρουμπλής χαρακτήρισε «ψίχουλα» το επίδομα στους συνταξιούχους ωστόσο είπε: «Δεν μπορώ όμως να διανοηθώ, πολιτικό κόμμα να παίρνει τη θέση που πήρε η ΝΔ. Εγώ στεναχωριέμαι».
Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά, έκανε λόγο για «λάθος» του  ΣΥΡΙΖΑ που δεν είχε στηρίξει το κοινωνικό μέρισμα που είχε δώσει ο Αντώνης Σαμαράς σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους.
«Πρέπει από τα λάθη μας να αποκτούμε μια ωριμότητα στην προσέγγιση μεγάλων ζητημάτων που αφορούν στην πατρίδα, χρειάζεται να βρίσκουμε τον κοινό τόπο τουλάχιστον στα μεγάλα ζητήματα όπως είναι το χρέος και το προσφυγικό», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά πράγματα στο παρελθόν έπρεπε να κρατήσει μια διαφορετική στάση. Ο Τσίπρας όμως έχει καλέσει επανειλημμένως τον Μητσοτάκη και του λέει έλα να συζητήσουμε ζητήματα που είναι κρίσιμα, ο Σαμαράς δεν τον κάλεσε ποτέ τον Τσίπρα. Εγώ του έλεγα αν σε καλέσει θα πας» πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής.
Τέλος,ο κ. Κουρουμπλής απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Μπήκαμε μέσα στη φωτιά και ο λαός θα μας κρίνει στο τέλος της τετραετίας, όχι αυτή τη στιγμή που πέσατε όλοι πάνω να γίνουν εκλογές», τόνισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση