GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαβορί η Ξάνθη, «καίγεται» η Βέροια

Με την αναμέτρηση Βέροια - Ξάνθη που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Super League.  Οι γ...


Με την αναμέτρηση Βέροια - Ξάνθη που διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στη Super League. 
Οι γηπεδούχοι με μια μόλις νίκη στο πρωτάθλημα και σταθερά στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς. Το ευχάριστο για τη Βέροια είναι ότι ο Καπετάνος εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής κι επανέρχεται. Παρελθόν αποτελεί ο αριστερός μπακ Ναβαλόφσκι, όπως θα πράξει και ο Μαραγκός. Σταθερά εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Σισοκό, Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Μαραγκός που μετρά ημέρες στην ομάδα της Ημαθίας.
Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Παπαστεριανός, Άρτσε, Δόρης, Σισίνιο, Λινάρδος, Κάλβο, Μαυριάς, Μεληκιώτης, Σαρπόνγκ, Καπετάνος και Βίτι.
Η Ξάνθη βρίσκεται πλέον στην προνομιούχο πεντάδα της Σούπερ Λίγκας και θέλει να μείνει σε αυτή. Δεν υπάρχουν προβλήματα στον αγωνιστικό τομέα. Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Σολτάνι, Νιέτο, Τριάδης, Λάζιτς, Γιουνές και Ράνος.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Βέροια - Ξάνθη εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση