GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπεσε σε χωμάτινη τάφρο και βρήκε τραγικό θάνατο

Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του, όταν, κατά τη διάρκεια ρυμούλκησης φορτηγού από τάφρο, καταπλακώθηκε από το όχημα. Το περιστατικό σημει...


Ένας 62χρονος έχασε τη ζωή του, όταν, κατά τη διάρκεια ρυμούλκησης φορτηγού από τάφρο, καταπλακώθηκε από το όχημα. Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στην Άνω Ορεινή Σερρών και οι ακριβείς συνθήκες ερευνώνται από το αστυνομικό τμήμα Σερρών.
Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας επέβαινε στο συγκεκριμένο φορτηγό, το οποίο οδηγούσε ένας 58χρονος. Όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, αυτό ξέφυγε από το δρόμο κι έπεσε στην χωμάτινη τάφρο, όπου ακινητοποιήθηκε.
Στο σημείο έφτασε για βοήθεια 69χρονος με άλλο φορτηγό, αλλά κατά τη διαδικασία ρυμούλκησης του ακινητοποιημένου οχήματος, ο 62χρονος -σύμφωνα με την Αστυνομία- έχασε την ισορροπία του, με συνέπεια να καταπλακωθεί από το όχημα και να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση