GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αστυνομία θα μαζεύει δώρα αντί για χρήματα από τις τροχαίες παραβάσεις!

Δώρα αντί για χρήματα θα καλούνται να... καταβάλουν αντί προστίμου οι παραβάτες σε μία μικρή πόλη του Τέξας, αφού τα πρόστιμα είναι αρκ...


Δώρα αντί για χρήματα θα καλούνται να... καταβάλουν αντί προστίμου οι παραβάτες σε μία μικρή πόλη του Τέξας, αφού τα πρόστιμα είναι αρκετά υψηλά και δυσβάσταχτα για τους περισσότερους κατοίκους παρά το γεγονός ότι οι τροχαίες παραβάσεις αποτελούν σπάνιο γεγονός εκεί.
Έτσι, το αστυνομικό τμήμα στην πόλη Γκόντλι ακολουθώντας το εορταστικό κλίμα προσέφερε μία εναλλακτική στους παραβάτες. Όλοι τους έχουν το δικαίωμα να περάσουν από το Τμήμα και να αφήσουν από ένα δώρο, το οποίο προορίζεται για παιδιά που έχουν ανάγκη.

Ο διευθυντής του αστυνομικού τμήματος εξήγησε σε τοπική εφημερίδα ότι η ιδέα του δεν ήταν καινούργια: «Το έκανα και στο προηγούμενο τμήμα που υπηρετούσα, γιατί οι πολίτες δεν είχαν χρήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση