GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλακιωτάκης: Για τον Τσίπρα η πρωτοχρονιά ήρθε πρόωρα

«Για τον κ. Τσίπρα η πρωτοχρονιά ήρθε πρόωρα. Κατέβηκε στην Κρήτη υποδυόμενος τον Άι Βασίλη και προσπαθεί εναγωνίως, από τον άδειο σάκο τ...


«Για τον κ. Τσίπρα η πρωτοχρονιά ήρθε πρόωρα. Κατέβηκε στην Κρήτη υποδυόμενος τον Άι Βασίλη και προσπαθεί εναγωνίως, από τον άδειο σάκο του να μοιράσει δώρα και υποσχέσεις στους χειμαζόμενους έλληνες πολίτες». Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τέως πρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Το παράδοξο όμως είναι ότι ο λαοφιλής πρωθυπουργός μας, αντί να συνοδεύεται από το γνωστό έλκηθρο με τα ελάφια του,  συνοδεύεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κάνει επιλεκτικές συναντήσεις απ’ όπου εξαγγέλλει πράγματα που πολύ σύντομα οι κηδεμόνες του, ο κ. Σόιμπλε μαζί με τη κα Μέρκελ, θα τα ακυρώσουν», σημειώνει ο κ. Πλακιωτάκης. 

Ακόμη, τονίζει αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό: «Δικαιολογείται πάντως, γιατί είναι εορταστική περίοδος και όλοι έχουν το δικαίωμα να αναβιώσουν και να ζήσουν, έστω και για λίγο το μύθο του Άι Βασίλη. Σε λίγες ημέρες, θα επιστρέψει και πάλι στη ζοφερή πραγματικότητα που ο ίδιος, με τη πολιτική του δημιούργησε».   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση