GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντώνης Κανάκης: Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου

Λίγες μέρες μετά την γέννηση της κόρης του, ο Αντώνης Κανάκης ευχαρίστησε όλους τους φίλους και τους φαν του για τις ευχές του, μέσα ...


Λίγες μέρες μετά την γέννηση της κόρης του, ο Αντώνης Κανάκης ευχαρίστησε όλους τους φίλους και τους φαν του για τις ευχές του, μέσα από την σελίδα του στο Facebook, φανερά ευτυχισμένος. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο παροσιαστής  έκανε την πρώτη του αναφορά στο γεγονός ότι έγινε μπαμπάς, και ανέβασε ένα mix που έχει κάνει ο ίδιος στο τραγούδι «The Joy of Love» του Monsieur Minimal.

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ!», είναι ο τίτλος της ανάρτησης του Αντώνη Κανάκη

«Ακόμα και αν δεν χωνεύεις τα Χριστούγεννα, σίγουρα χωνεύεις την αγάπη και τη χαρά που αυτά συνεπάγονται.

Όταν άκουσα για πρώτη φορά το τραγούδι “The Joy Of Love” του Monsieur Minimal, ένιωσα τη χαρά της αγάπης, την οποία το συγκεκριμένο κομμάτι υμνεί κυριολεκτικά με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, ως κάτι το χειροπιαστό και μεταδοτικό. Αυτός είναι ένας ιός που αξίζει να κολλήσουμε!

Όμως, στο μυαλό μου το άκουγα κάπως διαφορετικά και έτσι προέκυψε αυτό το mix.Αν και δεν είναι αμιγώς χριστουγεννιάτικο τραγούδι, για μας θα είναι το τραγούδι των φετινών Χριστουγέννων.

Με την «χαρά της αγάπης» λοιπόν, θα ήθελα να ευχηθώ καλές γιορτές, με την ελπίδα να νικήσει κάποια στγμή τον φόβο η αγάπη σε αυτόν τον πλανήτη.

Καθόλη την διάρκεια των εορτών, το “The Joy Of Love” θα μπορείτε να το αποκτήσετε ελεύθερα, κατεβάζοντάς το εδώ:

https://soundcloud.com/…/the-joy-of-love-antonis-kanakis-mix

Και αν σας αρέσει, μοιραστείτε το.

Υ.Γ. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση