GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις φλόγες ιστιοφόρο στο Ενετικό λιμάνι Ηρακλείου ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε ιστιοφόρο στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου. Σύμφω...


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση κατάσβεσης φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε ιστιοφόρο στο Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το cretapost, η φωτιά ξέσπασε σε ιστιοφόρο που βρίσκεται στην περιοχή του «Μαρίνα» στο λιμάνι Ηρακλείου και, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξέσπασε λίγο μετά τις 11:30 το πρωί.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αλλά και άνδρες του Λιμενικού Σώματος που προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση, ενώ οι φλόγες φαίνεται πως επεκτάθηκαν και σε σκάφος που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο φλεγόμενο ιστιοφόρο.

Ο πυκνός μαύρος καπνός αναδύεται από το σημείο της πυρκαγιάς και γίνεται αντιληπτός ακόμη και στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η φωτιά εκδηλώθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του πήγε να βάλει μπροστά τη μηχανή του σκάφους, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και δεν κινδυνεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση