GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "Μιχαήλ Αρχάγγελος" τα έψαλλε στον Κουρουμπλή

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, έψαλαν σήμερα στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Πανα...


Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, έψαλαν σήμερα στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή και στον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Σταμάτιο Ράπτη, η Μουσική του Λιμενικού και αντιπροσωπεία του Συλλόγου Συμιακών Ελευσίνας «ο Μιχαήλ Αρχάγγελος».

Ο υπουργός ευχαρίστησε την Μουσική του Σώματος και τα μέλη του συλλόγου, ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα, ενώ διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα συνεχίσει να αποδεικνύει εμπράκτως την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του σε όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδας.

Σε μήνυμά του προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, στους Έλληνες ναυτικούς και στα εφοπλιστικά στελέχη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, εκφράζει τις πιο εγκάρδιες ευχές για προσωπική και οικογενειακή υγεία, ενόψει της νέας χρονιάς. Το 2017 να είναι έτος οικονομικής και κοινωνικής ανάταξης της πατρίδας, με λιγότερη ανασφάλεια και περισσότερη αλληλεγγύη, αναφέρει. 

Στο μεταξύ, η μουσική του λιμενικού σώματος, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού, αντιπλοιάρχου, του Λιμενικού Σώματος, Ευάγγελου Κασφίκη, επισκέφθηκε σήμερα το Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, όπου, παρουσία του διοικητή του νοσοκομείου, Χρήστου Παπαχρήστου και του διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), Νικόλαου Παπαευσταθίου, έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και απηύθυνε ευχές στους ασθενείς και στο προσωπικό του νοσοκομείου. Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, όπου ο κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά, αρχιπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος, Κωνσταντίνος Λεοντάρας και το προσωπικό, άκουσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση