GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογράφοι στην πρώτη γραμμή: Τα κλικ του θανάτου στο Χαλέπι

Τους τελευταίους μήνες, το Χαλέπι έχει γίνει θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων από τη μια και ορισμένων οργαν...


Τους τελευταίους μήνες, το Χαλέπι έχει γίνει θέατρο σφοδρών συγκρούσεων μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων από τη μια και ορισμένων οργανώσεων της αντιπολίτευσης και εξτρεμιστικών ομάδων από την άλλη. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο συριακός στρατός και πολιτοφύλακες έχουν απελευθερώσει πάνω από το 98% του ανατολικού Χαλεπίου.
Στις αρχές Δεκεμβρίου οι ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας, του Καναδά και των ΗΠΑ κάλεσαν τη Ρωσία και το Ιράν να ασκήσουν επιρροή στις συριακές αρχές για την κατάσταση στο Χαλέπι..
Εικόνες από τα όσα φρικιαστικά φτάνουν στα μέσα όλου του κόσμου από τη μαρτυρική αυτή πόλη της Συρίας, μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής και του ανθρώπινου πόνου. Οι φωτογράφοι του πρακτορείου Reuters, Omar Sanadiki και Abdalrhman Ismail, δυο από τους δεκάδες, διακινδυνεύουν καθημερινά τη σωματική τους ακεραιότητα για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Με καταγωγή από χώρες της Μέσης Ανατολής, οι δυο φωτογράφοι αποτυπώνουν την οδύνη της βαρβαρότητας με μοναδικό όπλο, απλά, τις μηχανές τους.

Omar Sanadiki






Abdalrhman Ismail



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση