GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκιστ - Χάκετ - Πρίντεζης: το καταραμένο αυτοκόλλητο και η κόπωση

Τρεις και μάλιστα σοβαρή τραυματισμοί. Όλοι με κοινό σημείο αυτό που αποτελεί θέμα συζήτησης στις τάξεις των αθλητών και μάλλον θα αρχί...


Τρεις και μάλιστα σοβαρή τραυματισμοί. Όλοι με κοινό σημείο αυτό που αποτελεί θέμα συζήτησης στις τάξεις των αθλητών και μάλλον θα αρχίσει να προβληματίζει ακόμα πιο έντονα. Ο λόγος για αυτοκόλλητο βινύλιο με αντιολισθητική πλαστικοποίηση, στο οποίο αν προσέξει κανείς καλά τους τρεις τραυματισμούς θα διαπιστώσει ότι… συμπτωματικά προκύπτουν όταν οι παίκτες πατούν επάνω στα συγκεκριμένα διαφημιστικά banner.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν παίκτες του κορυφαίου επιπέδου που προβληματίζονται με το γεγονός πως γλιστρούν στο συγκεκριμένο σημείο, δηλαδή εκεί που είναι τοποθετημένο το αυτοκόλλητο πάνω στο παρκέ και το συζητούν σε «πηγαδάκια». Τα πόδια τους δεν... κολλούν στο έδαφος με τον ίδιο τρόπο που γίνεται εκεί που υπάρχει μόνο παρκέ. Για την ακρίβεια, οι παίκτες δεν νιώθουν πως πατούν στο παρκέ, η αίσθηση είναι διαφορετική. Φαίνεται μια λεπτομέρεια, αλλά σίγουρα δεν είναι.
Αξίζει να τονίσουμε πως σε κανένα γήπεδο του ΝΒΑ δεν υπάρχει αυτοκόλλητο αντίστοιχου μεγέθους πάνω στο παρκέ!
Αυτή η λεπτομέρεια, λοιπόν, δημιουργεί «πονοκεφάλους» στις ομάδες. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ένας τόσο σοβαρός τραυματισμός κοστίζει περισσότερο στην ομάδα σε σύγκριση με τα έσοδα που μπαίνουν στα ταμεία του κλαμπ από τη διαφήμιση πάνω στο παρκέ. Τα τρία παραπάνω παραδείγματα δημιουργούν ένα μεγάλο θέμα.
Ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει ενημερωθεί για το τελευταίο «κρούσμα» και σήμερα θα έχει σύσκεψη με τους συνεργάτες του, προκειμένου να γίνει κάτι, ακόμη και πριν τη διπλή αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας. Γιατί μπορεί οι χορηγοί να είναι πολύτιμοι σε μια διοργάνωση, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία των αθλητών.
Βέβαια υπάρχει και η άλλη εκδοχή που στηρίζεται στο γεγονός ότι τέτοια banner υπήρχαν και τις προηγούμενες χρονιές στα παρκέ. Όμως τα προβλήματα δεν ήταν τόσα. Αυτό που φέτος άλλαξε είναι η κόπωση των καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι δίνουν πολύ περισσότερους αγώνες λόγω της αλλαγής του συστήματος διεξαγωγής της Euroleague. Μάλλον το θέμα θέλει πολύ ψάξιμο από τους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση