GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρεάλ επέλεξε το επόμενο αστέρι που θα φορέσει τη φανέλα της!

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αποφασίσει να κάνουν ότι χρειαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι, προκ...


Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αποφασίσει να κάνουν ότι χρειαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου ο Πάολο Ντιμπάλα να φορέσει τη λευκή φανέλα. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία, οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν καταλήξει στο όνομα του επόμενου μεγάλου μεταγραφικού χτυπήματος και δεν είναι άλλο από αυτό του επιθετικού της Γιουβέντους Πάολο Ντιμπάλα. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην «Mundo Deportivo», το καλοκαίρι του 2017 ο Καρίμ Μπενζεμά θα πει «αντίο» στη «βασίλισσα» και ο διακαής πόθος του προέδρου των πρωταθλητών Ευρώπης Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι άλλος από τον γεννημένο στις 15 Νοεμβρίου του 1993 Αργεντινό ποδοσφαιριστή. 

Ο πρόεδρος των «μερένχες» είναι μάλιστα διατεθειμένος να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της «Μεγάλης Κυρίας» όσο αυξημένες και αν είναι αυτές, καθώς άπαντες στην ισπανική πρωτεύουσα ευελπιστούν πως ο Ντιμπάλα θα εξελιχθεί στο αντίπαλο δέος του Λίονελ Μέσι, συνθέτοντας με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ της κορυφαία επιθετική τριάδα στον κόσμο! 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση