GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συντετριμμένη και φορώντας μαύρα εμφανίστηκε η Μέρκελ μετά το μακελειό

Με σακάκι στο χρώμα του μαύρου, όπως αρμόζει σε πένθιμες καταστάσεις, και περίλυπο ύφος η Άνγκελα Μέρκελ προχώρησε σε δηλώσεις μετά το ...


Με σακάκι στο χρώμα του μαύρου, όπως αρμόζει σε πένθιμες καταστάσεις, και περίλυπο ύφος η Άνγκελα Μέρκελ προχώρησε σε δηλώσεις μετά το χθεσινό μακελειό στο Βερολίνο.
Η καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε ότι πιστεύει πως η επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου είναι τρομοκρατική επίθεση και πρόσθεσε ότι θα είναι δυσβάστακτο εάν αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι πρόσφυγας.
"Υπάρχουν πολλά που ακόμη δεν γνωρίζουμε με αρκετή βεβαιότητα, αλλά οφείλουμε, όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, να συμπεράνουμε ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση", δήλωσε στους δημοσιογράφους η Μέρκελ.
"Ξέρω ότι θα είναι ιδιαίτερα σκληρό για εμάς όλους εάν επιβεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που διέπραξε την ενέργεια αυτήν ήταν κάποιος που είχε ζητήσει προστασία και άσυλο", πρόσθεσε.
Η καγκελάριος υποσχέθηκε ότι κάθε λεπτομέρεια θα διαλευκανθεί και ότι ο δράστης θα τιμωρηθεί αυστηρά.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση