GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δήμαρχος Ηρακλείου δίδαξε... κρητικά τον Τσίπρα

Την κρητική διάλεκτο προσπάθησε να... διδάξει ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του ...


Την κρητική διάλεκτο προσπάθησε να... διδάξει ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο.

Σύμφωνα με το ekriti.gr στο τέλος της συζήτησης ο κ. Λαμπρινός προσέφερε στον κ. Τσίπρα δύο βιβλία, τη Λέσχη των Ευγενών της Λιάνας Σταρίδα που περιέχει την ιστορία της Λότζια και το Κρητικό Γλωσσάρι του Μαρίνου Ιδομενέως αλλά και το μετάλλιο της πόλης του Ηρακλείου.

Όταν έδωσε στον κ. Τσίπρα το Κρητικό γλωσσάρι με κρητικές λέξεις και τι σημαίνουν ο δήμαρχος τον ρώτησε εάν γνωρίζει τι σημαίνει αφορδακός.

Ο Πρωθυπουργός απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ο δήμαρχος εξήγησε ότι είναι ο βάτραχος. "Θα το μελετήσω το βιβλίο είναι χρήσιμο" απάντησε ο κ. Τσίπρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση