GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται μηνύσεις από τους γονείς του Παντελίδη

Με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων που θα σκάσουν σαν βόμβα και θα περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία θα ανατρέψουν τις υπάρχουσες κα...


Με μηνύσεις κατά συγκεκριμένων προσώπων που θα σκάσουν σαν βόμβα και θα περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία θα ανατρέψουν τις υπάρχουσες καταθέσεις, αναμένεται να "απαντήσει" ως το τέλος της εβδομάδας η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso οι γονείς του Παντελή Παντελίδη και ο δικηγόρος τους, έχοντας πλέον μια σειρά από στοιχεία στα χέρια τους θα κινηθούν νομικά.
Σε ό,τι αφορά στην ταχύτητα του οχήματος η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη (μέσω του πορίσματος που έχει στα χέρια της από δικούς της τεχνικούς συμβούλους) ισχυρίζεται ότι δεν μπορούσε το όχημα να έχει ταχύτητα 118 χιλιομέτρων, αλλά 80 χιλιόμετρα. Σε διαφορετική περίπτωση το όχημα θα είχε φτάσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και θα είχαμε θρηνήσει πολλά περισσότερα θύματα.
Η οικογένεια του τραγουδιστή έχει το πόρισμα του δικού της πραγματογνώμονα που αναφέρει ότι εάν οι μπάρες ήταν στο σωστό ύψος και συντηρημένες κατάλληλα, το όχημα δεν θα είχε ανατραπεί, ενώ η κακή τους κατάσταση θα είχε κρατήσει το βάρος και δε θα έσπαζαν με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Παντελή Παντελίδη.
Αναφέρεται ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν τραβηγμένο μπροστά. Η απόστασή του από τα πεντάλ του οχήματος ήταν 48 εκατοστά.
Επίσης οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας αναφέρουν στις εκθέσεις τους ότι κανείς από τους τρεις δεν φορούσε ζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση