GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε βουλευτές να παίζουν μπάσκετ για καλό σκοπό στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε το πρωί της Κυριακή φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑ Αργολίδας, ...


Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργάνωσε το πρωί της Κυριακή φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ σε συνεργασία με το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑ Αργολίδας, στο κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

Ο αγώνας, γράφει το argolikeseidhseis.gr, διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων της Βουλής των Ελλήνων και των βετεράνων αθλητών Αργολίδας . Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας υπέρ του συσσιτίου της Ευαγγελίστριας. Τον αγωνα παρακολουθησε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνστασντινος Τσουβαλάς ενω με την ομάδα των βουλευτών αγωνίστηκαν, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Παύλος Χρηστίδης κά.Στην ομάδα των βετεράνων αγωνίστηκαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καχριμάνης , ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνων Δημήτης Κρίγγος κ.α.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ο π. Ελευθέριος Μίχος ο οποίος ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια ενίσχυσης του συσσιτίου και αρκετός κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση