GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Που ανήκει και τι εργασίες κάνει το τουρκικό σκάφος που προσάραξε στην Κω - ΦΩΤΟ

Η Αθήνα τηρεί για προφανείς λόγους χαμηλούς τόνους στην υπόθεση του τουρκικού πλοίου ALCATRAS που από χθες το πρωί έχει προσαράξει στην Α...


Η Αθήνα τηρεί για προφανείς λόγους χαμηλούς τόνους στην υπόθεση του τουρκικού πλοίου ALCATRAS που από χθες το πρωί έχει προσαράξει στην Αμμόγλωσσα της Κω.

Όπως αναφέρει το militaire.gr,το τουρικό πλοίο μεταφέρει ένα αντιπυραυλικό σύστημα που προορίζεται για φρεγάτες του ναυτικού των Τούρκων.

Το ΑLCATRAS παρουσιάζεται από τους Τούρκους ως αλιευτικό, αλλά όπως αναφέρει το militaire.gr, μόνο τέτοιο δεν είναι.

Το πλοίο ανήκει στην τουρκική εταιρεία BTT MARINE TECHNOLOGY και έχει καταχωρηθεί ως πλοίο ερευνών και καλωδιακών εργασιών, συνεπώς δεν το χρησιμοποιούν για ψάρεμα.

Ο καπετάνιος του πλοίου θέλει να αποφύγει με κάθε τρόπο τη ρυμούλκηση στο λιμάνι της Κω, λόγω του φορτίου του. Το οποίο στην ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας αναφέρεται ως “τεχνολογικός εξοπλισμός”.

Ο καπετάνιος υποστηρίζει ότι έχει υποστεί ρήγμα και πιθανή ρυμούλκησή του να είναι επικίνδυνη. Όσοι γνωρίζουν τη περιοχή υποστηρίζουν ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να έχει υποστεί το σκάφος τόσο σοβαρό ρήγμα, αναφέρει το militaire.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση