GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στην Τουρκία με τη φωτογραφία των μαθητών με κρεμάλες στα χέρια - ΦΩΤΟ

Σκληρή κριτική από όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας και τις περισσότερες πολιτικές δυνάμεις δέχεται ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στην Κωνστα...


Σκληρή κριτική από όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας και τις περισσότερες πολιτικές δυνάμεις δέχεται ένας δάσκαλος δημοτικού σχολείου στην Κωνσταντινούπολη που έβαλε τους μαθητές του να φωτογραφηθούν κρατώντας κρεμάλες για τους δράστες της διπλής βομβιστικής επίθεσης έξω από το γήπεδο της Μπεσίκτας.
Ο δάσκαλος, ο οποίος ονομάζεται Αϊντίν Ερεκμέν, ανήρτησε, μάλιστα, τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter. Μόλις η φωτογραφία άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου , προκαλώντας αντιδράσεις, ο Ερεκμέν ισχυρίστηκε ότι προέβη σε αυτή την κίνηση για να ζητήσει δικαιοσύνη για τις επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη.
Να σημειώσουμε ότι ο Ερεκμέν έβαλε τα παιδιά να ποζάρουν και με στρατιωτικό χαιρετισμό.
Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα (CHP) που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αντέδρασε έντονα ζητώντας την δίωξη του δασκάλου, ενώ βουλευτές του κόμματος κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην τουρκική Εθνοσυνέλευση.
ΠΗΓΗ: birgun.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση