GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου

Ενώπιον του εισαγγελέως και του ανακριτή της Λαμίας προσάγεται το απόγευμα ένας 39χρόνος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ως δράστη...


Ενώπιον του εισαγγελέως και του ανακριτή της Λαμίας προσάγεται το απόγευμα ένας 39χρόνος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ως δράστης της άγριας δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου στη Λαμία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 3 τα ξημερώματα εξεδόθη ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο που με διάφορες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φέρεται να είναι κατ’ εξοχήν εμπλεκόμενος στη δολοφονία καθώς έχει ήδη παραδεχθεί ότι επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του τις κρίσιμες ώρες.

Ήταν ο άνθρωπος τον οποίο αναζητούσε η αστυνομία ως νούμερο ένα ύποπτο και ο οποίος είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. Τα ηλεκτρονικά του ίχνη εντοπίστηκαν χθες στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου λίγο αργότερα, χθες το μεσημέρι, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις Αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί στράφηκαν στο φιλικό περιβάλλον του θύματος εντοπίζοντας ένα προς ένα τα στοιχεία ενώ παράλληλα η ιατροδικαστική εκτίμηση που έφτασε στα χέρια των αστυνομικών στο πλαίσιο της προανάκρισης, μιλούσε για έγκλημα πάθους και μάλιστα περιέγραφε την ιδιαίτερη αγριότητα αφού το θύμα δέχθηκε 15 μαχαιριές (εντοπιστήκαν επίσης στοιχεία προηγούμενης πάλης μεταξύ δράστη και θύματος).

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα η ανθρωποκτονία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Λαμία Φθιώτιδας

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 39χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, η ανθρωποκτονία σε βάρος 45χρονης ημεδαπής, στη Λαμία Φθιώτιδας.

Ειδικότερα, η 45χρονη την περασμένη Τετάρτη (28-12-2016) το πρωί, βρέθηκε νεκρή εντός της οικία της και όπως διαπιστώθηκε έφερε πολλαπλά τραύματα στην περιοχή του λαιμού και του στήθους, από αιχμηρό αντικείμενο (σχετικό το από 28-12-2016 Δελτίο Τύπου).

Διενεργήθηκε αυτοψία και διεξοδική εξερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και αξιολόγηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού, αναζητήθηκε ένας 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (30-12-2016) το πρωί σε περιοχή της Ευρυτανίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας και προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και σήμερα (31-12-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης του κ. αναπληρωτή Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας.»

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση