GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιορτές χωρίς γκρίνια θέλει να κάνει η ΑΕΚ

Με την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:30, ολοκληρώνεται απόψε η 15η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League. Η νίκη...


Με την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:30, ολοκληρώνεται απόψε η 15η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League.
Η νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ φαντάζει ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα απέναντι όμως σε μια ομάδα που παλεύει σε όλα τα ματς και δείχνει ικανή, υπό προϋποθέσεις, να κάνει ζημιά.
Αυτό που έδειξε στην τελευταία του δοκιμή ο Μοράις είναι ότι θα παρατάξει την ομάδα του σε 4-3-3.
Στα αγωνιστικά, ο Τάσος Μπακασέτας παραμένει σταθερά εκτός αγωνιστικού πλάνου, μολονότι προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες. Εκτός παραμένουν ακόμη οι έτερος τραυματίας Τσιγκρίνσκι που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ για διάφορους λόγους αποκλείστηκαν ακόμη οι Πλατέλλας, Ζόριτς και Μανωλάς.
Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Αλμέιδα.
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από δύο ήττες στη σειρά για το πρωτάθλημα.
Ο Βιδάλ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και γι' αυτό τέθηκε εκτός αποστολής. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος άφησε στα Ιωάννινα τον Δώνη, τους νεαρούς Κολιοφούκα, Μαυροπάνο και Μασούρα και τους Νικολιά και Φερφελή, που δεν υπολογίζει, είναι ότι θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Λίλα, καθώς ο Αλβανός εξέτισε την ποινή του στο ματς του Κυπέλλου με την Καλλονή.
Όσο για την ενδεκάδα, συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό δύσκολα θα γίνουν πάνω από δύο αλλαγές. Επί της ουσίας Κόντε, Μαμπουλού και Ζάιρο να δίνουν μάχη για δύο θέσεις.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελείται από τους: Ακόστα, Κόντε, Ζάιρο, Λίλα, Μαμπούλου, Γαρουφαλιά, Γιάκο, Καρανίκα, Κοζορώνη, Κούτρη, Μιχαήλ, Μπέριο, Πασχαλάκη, Περιστερίδη, Μπουκουβάλα, Ναδάλες, Σκόνδρα και Τζημόπουλο. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Δ/ντής του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δημήτρης Νιαρχάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση