GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζάκυνθος: Νέο κύμα κακοκαιρίας πλήττει το νησί. Κλειστά τα σχολεία

Νέο, σφοδρό κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί πλημμύρες και ζημιέ...


Νέο, σφοδρό κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί πλημμύρες και ζημιές σε πολλά σημεία του νησιού.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία μέχρι τις 20:00 απόψε, είχε προχωρήσει στην απομάκρυνση οκτώ οχημάτων που εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους.
Οι πλημμύρες και οι ζημιές εντοπίζονται στα χωριά Βανάτο, Σαρακινάδο και Άγιο Δημήτρη.
Με απόφαση του δημάρχου Ζακύνθου Παύλου Κολοκοτσά, και τη σύμφωνη γνώμη της αντιπεριφέρειας, τα σχολεία την Δευτέρα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η δημοτική Αρχή κάλεσε τους πολίτες να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις, δεδομένου ότι πολλοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και «τόνοι νερού έχουν κάνει ένα τον δρόμο με τα χαντάκια».
Ειδικότερα, ο δήμος ανακοίνωσε ότι πλημμυρισμένοι και μη προσπελάσιμοι αυτήν τη στιγμή είναι οι παρακάτω δρόμοι:
1) Άγιος Κήρυκας προς Γαλάρο
2) Κυψέλη προς Καλλιπάδο
3) Βανάτο προς Καλλιπάδο
4) Άγιος Κήρυκας προς Άγιο Δημήτρη
5) Σαρακηνάδο προς Λαγκαδάκια
6) Βουγιάτο προς Φιολίτι
7) Λούμπα προς Νεκροταφείο
8) Άγιος Κήρυκας- ΚΤΕΟ- Βανάτο
9) Αμπελόκηποι προς Ρομίρι
10) Πυροσβεστική- ΚΤΕΟ.
Εξάλλου, το δρομολόγιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας ματαιώθηκε, καθώς αν και το αεροσκάφος έφτασε πολύ κοντά στη Ζάκυνθο, δεν κατάφερε να προσεδαφιστεί με αποτέλεσμα η πτήση να επιστρέψει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση