GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΤ στο Σύνταγμα - ΦΩΤΟ

Μαθητές, μαθητικές οργανώσεις και φοιτητικοί σύλλογοι συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια για να διαδηλώσουν με αφορμή τη ...


Μαθητές, μαθητικές οργανώσεις και φοιτητικοί σύλλογοι συγκεντρώθηκαν στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια για να διαδηλώσουν με αφορμή τη συμπλήρωση οκτώ χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Φοιτητές και μαθητές φώναζαν συνθήματα κατά των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς και ενάντια στο φασισμό και τις πολιτικές της κυβέρνησης.
Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, ενώ δρακόντεια ήταν τα μέτρα στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.
Οι συγκεντρώσεις στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα συνεχιστούν με διαδηλώσεις στις  5 και στις 6 το απόγευμα, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί στα Προπύλαια από συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Δείτε τις φωτο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση