GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα συζητήσουν Τσίπρας - Μέρκελ

Εφ' όλης της ύλης θα είναι η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, την Παρασκευή στο Β...


Εφ' όλης της ύλης θα είναι η συνάντηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, την Παρασκευή στο Βερολίνο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης, Ουλρίκε Ντέμερ.
«Τα θέματα είναι οι διαπραγματεύσεις στην Κύπρο, η κατάσταση αναφορικά με το προσφυγικό, οι σχέσεις μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας και στο περιθώριο επίσης φυσικά η οικονομική και χρηματοπιστωτική κατάσταση της Ελλάδας», δήλωσε η Ντέμερ στη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης Τύπου.
Ερωτηθείσα, αν ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, θα συναντηθεί επίσης με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, η εκπρόσωπος δήλωσε: «Η συνάντηση θα είναι μεταξύ του κ. Τσίπρα και της Καγκελαρίου».
Όπως είπε η εκπρόσωπος, οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις πριν από τη συνάντηση και δεν θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου έπειτα από αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση