GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: Γι’ αυτό χτίσαμε τον τοίχο έξω από το υπουργείο Υγείας - ΦΩΤΟ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός εξήγησε γιατί οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία έχτισαν έναν τοίχο με τσιμεντόλιθους μπροστ...


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός εξήγησε γιατί οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία έχτισαν έναν τοίχο με τσιμεντόλιθους μπροστά στην είσοδο του υπουργείου Υγείας κατά τη διάρκεια της σημερινής τους κινητοποίησης.
«Είναι μια συμβολική κίνηση για να δείξουμε ότι οι αποφάσεις για την Υγεία λαμβάνονται στις Βρυξέλλες και όχι στην Ελλάδα. Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας βρίσκεται σε τραγική κατάσταση εξαιτίας της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης. Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις» σημείωσε ο κ. Γιαννακός μιλώντας στο ΑΜΠΕ.
Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ άρχισαν να χτίζουν αυτό τον συμβολικό τοίχο πριν ξημερώσει και τον ολοκλήρωσαν μετά τις  8 το πρωί. Παράλληλα ανήρτησαν πανό με συνθήματα κατά όσων λαμβάνουν αποφάσεις καθ’ υπόδειξη των θεσμών, όπως υποστηρίζουν.
Η κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το υπουργείο Υγείας θα κορυφωθεί με συγκέντρωση διαμαρτυρίας πριν από το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση