GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Marie-Denise Διαμαντή ΚΡΙΟΣ Η πανσέληνος της εβδομάδας δίνει την ευκαιρία για μια καλή συμφωνία, μια εκδρομή, μια ενδιαφέρουσ...


Από τη Marie-Denise Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας δίνει την ευκαιρία για μια καλή συμφωνία, μια εκδρομή, μια ενδιαφέρουσα συζήτηση / εμπορική διαπραγμάτευση, ειδικά αν γεννήθηκες κοντά στις 12/4. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έχεις κάθε λόγο να κυνηγήσεις προσωπικούς κι επαγγελματικούς στόχους εν μέσω κοινωνικών εκδηλώσεων, αλλά και με τη συνδρομή φίλων, γνωριμιών, συνεργατών, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 26/3 έως και τις 3/ 4.
ΤΑΥΡΟΣ
Με την πανσέληνο στους Διδύμους μπορείς να έχεις την ευκαιρία για μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση / συμφωνία. Ωστόσο, αν έχεις γενέθλια κοντά στις 27/4, καλό θα είναι να αποφύγεις ανώφελα έξοδα και να διαχειρίζεσαι με μαεστρία τον προϋπολογισμό των ημερών. Για εσένα που γεννήθηκες μετά τις 14/5 ο Άρης αποτελεί δείκτη αγωνιστικότητας στην καριέρα και υπερπροσπάθειας / υπερέντασης γενικότερα. Δείξε τον καλύτερό σου εαυτό χωρίς να προκαλείς με τη συμπεριφορά σου. Αν έχεις γενέθλια από την 1η έως και τις 5 Μαΐου θεώρησε πως η εβδομάδα σε βοηθάει στο εμπόριο, στις διαπραγματεύσεις, στην επικοινωνία,  στις μετακινήσεις και σε γραφειοκρατικές διαδικασίες. 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ενδεχομένως δίνει μια σταθερή ευκαιρία να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 12/6. Χαρά Θεού η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, προσφέρει αισιοδοξία και χαρές σ’ εσένα που γεννήθηκες από τις 26/5 έως και τις 4/6. Νομικές υποθέσεις, ταξίδια, σπουδές, διαγωνισμοί, εργασία στο εξωτερικό, αλλά κι εκπλήρωση ενός ονείρου αποτελούν πιθανά σενάρια των ημερών. Δυναμισμό κι ευστοχία σε σημαντικές προσπάθειες που τώρα καταβάλλεις υπόσχεται ο Άρης σ’ εσένα που έχεις γενέθλια μετά τις 14/6.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ         
Η πανσέληνος της εβδομάδας πιθανότατα δείχνει την ανάγκη ξεκούρασης κι εν μέρει απομόνωσης από την πολλή βαβούρα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να προετοιμάζεις ή και να ολοκληρώνεις τώρα τη διαδικασία μιας επαγγελματικής ή άλλης συμφωνίας. Τα έξοδα πληθαίνουν, αλλά φαίνεται πως η εποχή προσφέρει έστω και την τελευταία στιγμή τα «τυχερά» της. Ο Ερμής απέναντί σου δίνει την ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις / διαπραγματεύσεις στα πλαίσια σχέσεων / συνεργασιών, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 3/7 έως και τις 7/7. Προσπάθησε να επιδείξεις κατανόηση και συμβιβαστική διάθεση εστιάζοντας σε αυτά που «ενώνουν».
ΛΕΩΝ
Η εβδομάδα δείχνει ενδιαφέρουσα με την πανσέληνο στους Διδύμους να «μιλάει» για μια ευκαιρία στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά αν έχεις γενέθλια γύρω στις 14/8. Η Αφροδίτη βελτιώνει υφιστάμενες σχέσεις / συνεργασίες ή φέρνει κάτι καινούργιο για εσένα που γεννήθηκες από τις 27/7 έως και τις 5/8. Με τον Άρη απέναντί σου φρόντισε ν’ αποφύγεις κόντρες / εντάσεις και να διαχειριστείς σωστά τυχόν διλήμματα / προβλήματα / ξεκαθαρίσματα με σημαντικά για εσένα πρόσωπα στη δουλειά ή στο σπίτι, κυρίως αν έχεις γεννηθεί μετά τις 16/8.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας δείχνει να προωθεί την ολοκλήρωση μιας υπόθεσης που σχετίζεται με τα επαγγελματικά ή με την οικογένεια / ένα ακίνητο / το χώρο / την έδρα σου, κυρίως αν γεννήθηκες κοντά στις 14/9. Η εποχή ενέχει πολλές ευθύνες, διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, αλλά παράλληλα δεν λείπουν οι όμορφες στιγμές – αλατοπίπερο στην κουραστική καθημερινότητα. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω θυμήσου ότι μπορείς να διαχειριστείς καθετί εύστοχα ποντάροντας στην επικοινωνία, καθώς επίσης ότι έχεις εύνοια σε μετακινήσεις, γραφειοκρατικές διαδικασίες, επιμόρφωση κι εμπορικές ή άλλες διαπραγματεύσεις, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 3/9 έως και τις 7/9.
ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στους Διδύμους, κάτι που αποτελεί ευνοϊκή αστρολογική συγκυρία για το δικό σου ζώδιο, κυρίως αν γεννήθηκες γύρω στις 15/10. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, τεκνοποίηση, εργασία στο Εξωτερικό, σπουδές, είναι μόνο κάποια από τα θέματα που υπάγονται στην θετική επίδραση του φεγγαριού. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Υδροχόο έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς. Τώρα παίζεις και κερδίζεις στον έρωτα, μπορείς να περιμένεις χαρές από την τύχη, την αναψυχή, τα παιδιά, αλλά και την εκπλήρωση μιας μεγάλης σου επιθυμίας, πιο πολύ βεβαίως αν έχεις γενέθλια από τις 28/9 έως και τις 6/10, αλλά και μετά τις 17/10.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την πανσέληνο της εβδομάδας στο ζώδιο των Διδύμων πιθανώς έχεις να αναμένεις την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής / οικονομικής συμφωνίας που θέτει σαφή όρια στις υποθέσεις σου. Αν έχεις γενέθλια από τις 28/10 έως και τις 5/11, καλό είναι να μετράς δυο φορές πριν ξοδέψεις, γιατί δεν αποκλείεται αργότερα ν’ αναθεωρήσεις και να κρίνεις τις επιλογές σου σαν επιπόλαιες ή άστοχες. Για εσένα που έχεις γεννηθεί μετά τις 16/11 ο Άρης δείχνει πιθανά διλήμματα / προβλήματα / αλλαγές /αφορμές εκνευρισμών στα προσωπικά / στο χώρο / στην οικογένειά σου. Προσπάθησε να επιδείξεις στωικότητα- αντοχές στα τυχόν δύσκολα. Με τον Ερμή στον Αιγόκερω μπορείς να διαπραγματευτείς, να συζητήσεις εύστοχα, να προβείς σε μετακινήσεις ή σε εμπορικές / άλλες συμφωνίες, κυρίως αν γεννήθηκες από τις 3/11 έως και τις 7/11.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται απέναντί σου και σε αφορά πιο πολύ αν γεννήθηκες γύρω στις 14/12. Η εποχή δείχνει πως σου δίνονται ευκαιρίες στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα είναι πλέον αξιοποιήσιμες υπό την προϋπόθεση της δικής σου ώριμης και υπεύθυνης στάσης. Η Αφροδίτη προσφέρει ευκαιρίες πάσης φύσεως εξομαλύνοντας τις σχέσεις σου με τον περίγυρο, ενώ δεν αποκλείεται να ξοδέψεις για ένα μεταφορικό μέσον ή για μια μετακίνηση. Από την άλλη πλευρά, θυμήσου πως μια εκδρομή / συζήτηση τώρα θα μπορούσε ν’ αποφέρει υλικά / συναισθηματικά / ηθικά, κυρίως αν έχεις γενέθλια από τις 27/11 έως και τις 5/12.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ       
Η πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στον 6ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δείχνει κάποιες εξελίξεις που αναδιαμορφώνουν το τοπίο / τη γκάμα δραστηριοτήτων - αρμοδιοτήτων στο επαγγελματικό  / καθημερινό σου περιβάλλον. Μια άλλη εκδοχή θα ήταν η προώθηση ενός νέου προγράμματος διαχείρισης ενός ζητήματος φυσικής κατάστασης (δικού σου ή οικείου προσώπου) είτε η αλλαγή της καθημερινής ρουτίνας μέσ’ από την ενασχόληση με ένα κατοικίδιο ζωάκι. Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο δίνει την ευκαιρία να διαπραγματευτείς, αλλά και να προβείς σε μετακινήσεις, εμπορικές / άλλες συνδιαλλαγές, κυρίως αν έχεις γενέθλια από την 1/1 έως και τις 5/1. Παράλληλα, πιθανώς θα νιώσεις ενίοτε μια περίεργη κυκλοθυμία ή θα κληθείς ν’ ασχοληθείς με το μεταφορικό σου μέσο. Αδέλφια / ξαδέλφια ή ένα φιλικό πρόσωπο κοντά στην ηλικία σου ενδεχομένως θα σε απασχολήσουν. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορείς να χαμογελάσεις λέγοντας «έσοδα υπάρχουν», ενώ και γι αυτήν την εβδομάδα το χαμόγελο ξαφνικά μεταλλάσσεται σε μια αντιπαθητική έκφραση, καθώς ο Άρης στο ίδιο ζώδιο φέρνει εκείνο το έξοδο που «χαλάει τη μαγιονέζα»!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στους Διδύμους φέρνοντας όμορφες υποσχέσεις για εσένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 11/2. Έρωτας, εκπλήρωση μιας μεγάλης επιθυμίας, χαρές από τα παιδιά, επιτυχία στην επιχειρηματικότητα ή στις τέχνες και τύχη γενικότερα σε αγκαλιάζουν! Αποφασιστικότητα, ορμή, δυναμισμός σε χαρακτηρίζουν, αν γεννήθηκες μετά τις 13/2, ωστόσο καλό είναι ν’ αποφύγεις τις βιαστικές ή επιπόλαιες συμπεριφορές / επιλογές σε κάθ’ επίπεδο. Η Αφροδίτη προσφέρει ευκαιρίες και ικανοποίηση σε υλικό / συναισθηματικό / ηθικό επίπεδο, αν έχεις γεννηθεί από τις 25/1 έως και τις 2/2, συνεπώς επωφελήσου τα μέγιστα! Με τον Ερμή στον Αιγόκερω μπορείς να… μιλάς λιγότερο, εκεί όπου πραγματικά υπάρχουν λόγοι να σιωπήσεις ή τουλάχιστον δεν υπάρχουν λόγοι να ανοίξεις τα χαρτιά σου.
ΙΧΘΥΕΣ
Η πανσέληνος της εβδομάδας πραγματοποιείται στον 4ο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου προωθώντας ενδεχομένως εξελίξεις που σχετίζονται με την οικογένεια / το σπίτι / ένα ακίνητο / τον επαγγελματικό χώρο, κυρίως αν έχεις γενέθλια γύρω στις 12/3. Διάγεις μια ψυχολογικά περίεργη εποχή, με ανάμικτα κι ασταθή συναισθήματα. Σίγουρα χρειάζεται πειθαρχία, υπευθυνότητα και στωικότητα, τουλάχιστον αν έχεις γενέθλια κοντά στις 9 Μαρτίου. Από την άλλη πλευρά, θυμήσου ότι η επαφή με φίλους και η κοινωνική δικτύωση γενικότερα μπορούν να σου λύσουν τα χέρια σε υποθέσεις όπου προσπαθείς να βρεις διέξοδο ή «τρόπο», κυρίως αν γεννήθηκες από την 1/3 έως και τις 5/3.

   
Από τη Marie-DeniseΔιαμαντή
BSc (Hons) in Psychology
BSc (Hons) in Management & Organizational Behavior
Certificate in Astrology (Distinction)
www.denisediamanti.com


Για προσωπική συνεδρία καλείτε στη Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165 (συνεδρία κατόπιν ρύθμισης ραντεβού)
Κάνε LIKE στο FaceBook: 
https://www.facebook.com/denisediamanticom-945158518869125/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση